Polis Teşkilatının 168. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Niğde Emniyet Müdürlüğü ve Polis Okulu öğrenci ve personelinin katılımı ile 2 bin 500 fidan dikildi.


 
Haber : Selim GÖKEL

Polis Teşkilatının 168. Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Niğde’de  geçtiğimiz hafta havaların yağışlı olması nedeni ile ertelenen Emniyet Müdürlüğü hatıra ormanı alanına ağaç dikimi bu hafta sonu gerçekleştirildi.

 

Niğde Hıdırlık Mevkiinde bulunan Emniyet Müdürlüğü Hatıra Ormanına Niğde Emniyet Müdürlüğü pesoneli ile Niğde PMYO personel ve öğrencilerinin katılımı Niğde Orman İşletme Müdürlüğünün temin ettiği  2 bin 500 tane çam fidanı toprakla buluşturuldu. Sıcak bir bahar gününde gerçekleştirilen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

 

Niğde’de ağaç dikimi etkinliğine Niğde Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Niğde PMYO Müdürü Mürsel Sevindik, Niğde Orman İşletme Müdürü Mehmet Özdemir,  Emniyet Müdür Yardımcısı Köroğlu Kıraç, Şube Müdürleri, emniyet personeli  aileleri  ile polis okulu öğrencileri katıldı.

 

Niğde Orman İşletme Müdürlüğünün temin ettiği fidanları toprakla buluşturarak baharı ağaç dikerek karşılayan emniyet personeli, asayiş görevinin yanında topluma faydalı bir çok sosyal faaliyeti de Niğde’de gerçekleştirmeye devam ediyor.  

 

BOR İLÇESİNDE DE POLİSLER AĞAÇ DİKTİ

 

Bor İlçesi Emniyet Müdürlüğü personeli de Polis Teşkilatının 168. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Bor Toki Mahallesi’nde bulunan Polis Hatıra Ormanına 350 fidan dikti.

Bor İlçe Emniyet Müdürü Hayri Şahin ve Emniyet Personeli, aileleri ile birlikte geçtiğimiz gün Bor Toki Mahallesi’nde bulunan Polis Hatıra Ormanına 350 çam fidanı dikti.

 

Editör: TE Bilişim