Niğde İl Özel İdaresi, geleneksel olarak  her bayram sonrası gerçekleştirdiği personel  bayramlaşmasını Kurban Bayramı tatilinin ardından ilk mesai gününde gerçekleştirdi.  
            
            İl Özel İdaresi sosyal salonunda  yapılan bayramlaşma programına, Niğde Valisi Sayın  Necmeddin KILIÇ, Niğde Milletvekili Sayın Ömer SELVİ,  İl Genel Meclis Başkanı Mahmut PEŞİN, Genel Sekreter  Ali NEBOL, Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şube Genel Sekreteri  Ali ALKAN,  Birim Müdürleri ve İl Özel İdaresi çalışanları katıldı. 

Bayramlaşma programında ilk sözü İl Genel Meclis Başkanı Mahmut PEŞİN aldı. Meclis Başkanı Peşin yaptığı konuşmasında; Sayın Valinin, Sayın Milletvekilinin, İl Özel İdaresi Genel Sekreterinin, Sendika Başkanının, ve İl Özel İdaresi çalışanlarını en kalbi duygularla selamlayarak Kurban  Bayramlarını kutladı. Peşin; İnşallah bu bayramda kestiğimiz kurbanlardan akan kanların, dünyada akan Müslüman kanlarına dur demesini,  daha huzurlu daha mutlu bir dünyada yaşamamıza vesile olmasını  dilerim diyen  Peşin sözlerine şöyle devam etti; “1 yıl için planladığımız çalışmalarımızın genelinin yılın ilk 10 ayında tamamlanmasından dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Yılın son çeyreğinde de inşallah  milletimiz için  hayırlı hizmetlerimizin devamını diliyor saygılar sunuyorum. ” dedi

Yol-İş Sendikası  2 Nolu Şube Genel Sekreteri Ali ALKAN ise yaptığı konuşmasında, Sayın Valimiz Necmeddin KILIÇ’ın Niğde Milletvekillimiz Ömer SELVİ’nin, İl Genel Meclis Başkanımız Mahmut PEŞİN’in, Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali NEBOL  ve Genel Sekreter Yardımcılarımızın,  İl Özel İdaresinde çalışan memur ve işçi arkadaşlarımızın Kurban Bayramını tebrik ederek herkese sevgi ve saygılarını sundu. ALKAN konuşmasına şöyle devam etti;”Niğde İl Özel İdaresi çalışanları olarak hep başarılı işler yaptığınızı biliyorum. Sizlerin yakalamış olduğu bu başarıyı diğer illerinde yakalamasını temenni ediyorum. Öncelikle bu başarının çalışanlarımızın yani sizlerin olduğunu biliyorum. Ayrıca bizleri destekleyen başta Sayın Valimiz, Meclisimiz, Milletvekillerimiz, Genel Sekreterimiz ve diğer memur arkadaşlarımızın olduğunu biliyorum ve onlara da teşekkür ediyorum. Hepinize en derin sevgilerimi sunuyorum.” dedi.







Editör: TE Bilişim