Samsun'da "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle düzenlenen "Türkiye'nin Kadın Hikayeleri Samsun'da" isimli proje kapsamında 81 ilin başarılı rol model kadınları Samsun'da bir araya geldi.

  

Niğde Valiliği ve Niğde Ticaret ve Sanayi Odası'nın önerisi ile Niğde'nin rol model kadını olarak Şahiner  Hotel Genel Müdürü ve İnovasyon Turizm sahibi Bahar Şahiner ÖKE projeye katılım sağlamak için Samsun'a gitti.

 

Bahar Şahiner ÖKE projeyi değerlendirirken " 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde 81 ilden 81 başarılı, sosyal ve illerinin rol model kadını olmaya layık görünmüş bayanlarla bir araya gelmek, tecrübelerimizi ve başarı hikayelerimizi paylaşmak benim için çok heyecan verici bir deneyimdi. Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen bu projeye Niğde'den benim rol model  olarak katılmam çok gurur verici olduğu gibi çalışmalarımın doğru yönde olduğunun da bir göstergesidir. İş hayatımda ki kazanımlarımın yanı sıra memleketimin sosyal, kültürel ve ekonomik yönde kalkınmasını sağlayacak her türlü çalışma içerisinde bulunmak beni mutlu ediyor" dedi.

 

Bahar Şahiner ÖKE sözlerine "Samsun ilinde katıldığımız proje çerçevesinde tüm Türkiye'de ki rol model kadınların tanışması ile beraber yapılan atölye çalışmalarında deneyim paylaşımları ve kadınların karşılaştıkları sorunlar üzerine çözüm önerilerinde bulunuldu.

  

Aynı zamanda sunulan panelle de dolu dolu 2 günlük bir proje gerçekleştirildi. Bu tarz projeleri devam ettirmek ve geliştirmek bayanlarımızın başarılarına güç katacaktır. Beni bu projeye beni layık gören Niğde Valiliğimiz ve Niğde Ticaret ve Sanayi  dasına çok teşekkür ederim" diyerek sözlerini tamamladı. 

 

 

 

Editör: TE Bilişim