Niğde Belediyesi ve Gökkuşağı Gençlik Derneği tarafından düzenlenen Gençlik Konserleri kapsamında sahneye çıkan Gökçe, hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.


Belediye önündeki kent meydanında gerçekleşen konserde ilk olarak sahneye çıkan Dj Onur ile coşmaya başlayan meydanı dolduran kalabalık, sahneye çıkan Gökçe ile gönüllerince eğlendiler. Yaklaşık bir buçuk saat söylediği şarkılarla hayranlarını eğlendiren Gökçe'ye kent meydanını dolduran on binlerce kişide şarkılarında eşlik etti.

Dj Onur'dan sonra sahneye çıkan ünlü sanatçı Gökçe, hayranlarına söylediği şarkılarla hem duygusal anlar yaşattı hem Karadeniz şarkılarıyla coşturdu. Hayranlarından telefonlarının ışıklarını açarak havaya kaldırmasını isteyen Gökçe, Niğde'de bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor bayramını kutladı. Konseri Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ile Belediye Başkan Yardımcıları Rifat Özkan, Mustafa Yiğit, Gökkuşağı Gençlik Derneği Başkanı Yusuf Karaca ve yaklaşık 30 bin kişi izledi.

Kent meydanını dolduran kalabalığa seslenen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. Gençlik haftası münasebetiyle Niğde Belediyesi olarak 5 ayrı konserle gençlerimizle beraberiz. Bu konserleri düzenlerken üniversite gençlerimiz başta olmak üzere tüm gençlerimizle yaptığımız anket sonucu bu kararı verdik. Bu şenliği gençlerimiz için düzenledik" dedi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Gökkuşağı Derneği Başkanı Yusuf Karaca daha sonra sanatçı Gökçe'ye çiçek vererek teşekkür ettiler.

 

http://www.borhaber.net/yasam/nigde-gokce-ile-costu-h16808.html

Posted by Bor Haber on 20 Mayıs 2015 Çarşamba
Editör: TE Bilişim