Niğde Fotoğraf Amatörleri Derneği’nin organize ettiği  ‘’Karagöl Kampı ‘ ‘ doğa severlere ; fotoğraf, tracking ve çadırda 24 saat geçirme fırsatı tanıyacak.


Ulukışla İlçesi sınırlarında yer alan ve tüm dünya kampçılarının uğrak yeri olan Karagöl ve Çiniligöl’de 1 gece kamp yapacak olan grup , 2.600 metrede ,eşsiz manzara eşliğinde 24 saat geçirecek.

 

Günün farklı saatlerinde ,farklı ışıklarda fotoğraf çekme imkanına sahip olacak olan Nifad ekibi, diğer yandan

Ranidae familyasından dünyada ötmeyen tek kurbağa türü olan , Rana holtzi türü kurbağaları da kadrajlama şansına sahip olacak.

 

Karagöl etrafında çadır kuracak olan fotoğraf ve doğa tutkunu ekip sabahın ilk ışıklarıyla 2.600 metrede yer alan Çiniligöl’e kısa bir yürüyüş gerçekleştirecek.

 

Dernekten alınan bilgiye göre kampa dernek dışından katılım da mümkün.24 Ağustos Cumartesi günü dernek merkezi Akmedrese’den saat 14.00’da hareket edecek ekibe farklı bir deneyim yaşamak isteyen doğa tutkunları da katılabilecek.Bir gecelik kamp için gerekli malzeme listesine ve daha detaylı bilgiye;

www.nifad.org  http://www.facebook.com/groups/nifad/ ve https://twitter.com/Nifadgroup   adreslerinden ve 0 532 258 37 50 numaları hattan ( Nifad Organizasyon Kurulu Başkanı Ali Öztürk ) ulaşılabileceği ifade edildi.

 

Editör: TE Bilişim