Niğde Gazeteiler ve Yazarlar Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı İdris Yavuz, Borhaber.net Sitemizin 7. yaşını kutladı. 

Cemiyet Başkanı İdris Yavuz Yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada; Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Yönetim Kurulu adına Bor Haber Sitesinin 7. yaş yılını yürekten tebrik ediyoruz.

Site, önceleri hobi olarak ev ortamında hizmete başlamış, il içi ve il dışı Niğdeli hemşerilerimize ulaşmaya gayret etmiş, arama motorunda, Bor Haber sitesine ilgi artınca, kendisini yenileme ihtiyacı duymuştur. Bu arada sitenin çıraklık, kalfalık dönemi bitmiş, şimdilerde kurumsallaşma ve ustalık yolunda ilk adımı atmanın gururunu yaşamaktadır.

Bor Haber Sitesi, Niğde’ye ait haberleri, elinden geldiğince, doğru bir şekilde, iyi niyetlerle, hoşgörüyü esas alarak, eleştirilere açık olması önemli bir gelişmedir.

Bu Site, Anadolu’nun çeşitli illerinde yaşayan Niğdeli hemşerilerimizin eli, ayağı, gözü, kulağı olması yanında, ekmek gibi, su gibi aranır haline gelmesi de dikkat çekicidir.

Gönül ne kahve ister ne kahve hane, gönül Niğde haberlerini öğrenmek için Bor haber sitesini tıklayıp, sıla hasretini gidermek ister” diyenlerin sayısının gün geçtikçe arttığını görüyoruz.

Bor Haber Sitesi, Niğdeli hemşerilerimize gönül sofrasını açmış, vatan hasretlerini gidermenin buluşma noktası olmuştur.

Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetinin üyesi olan Bor Haber Sitesi ve yöneticilerinin bu mutluluğunu NGYC olarak paylaşıyor, kendileriyle gurur duyduğumuzu ifade etmek istiyoruz.

Bor Haber Sitesi, vatanımıza, milletimize, devletimize özellikle de Niğde’mize hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Yolunuz açık, C.Hak muininiz olsun"denildi.

***

Borhaber.net 7 yıla nasıl ulaştı? TIKLAYIN




Editör: TE Bilişim