2012 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Niğde Belediyesi eski başkanı Murat Zeren’i meslektaşları unutmadı. 

Niğde’deki oda başkanları her yıl ölüm yıldönümü ve kadir gecesi günlerinde mezarı başında dualar ederek meslektaşlarını anıyorlar.

Niğde Derbent Mezarlığında edebi uykusunda olan Murat Zeren için mevlid-i şerif okundu. Mevlitte Niğde Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Şinasi Göktepe, Terziler Odası Başkanı Alim Yeşil, Demirciler Odası Başkanı Turgut Taygur, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sadullah Çarboğa, Elektrik ve Elektronikçiler Odası başkanı Ümit Yörükoğlu katıldı.

Mevlid-i Şerif sonrası açıklama yapan Niğde Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Şinasi Göktepe, “Niğde halkı Murat Zeren’in vefatıyla Niğdelileri üzmüştür. Esnafların sevdiği, Niğde halkının sevdiği bir insandır. Bir çok hizmetler yaptı. Murat Zeren gerçekten ifade edilecek kadar çok değerli bir insandı. Biz her zaman Murat Zeren başkanımızı mezarında ziyaret edip dualar okuyoruz” dedi.


Editör: TE Bilişim