Niğde Eski Belediye Başkanlarından Merhum Murat Zeren vefatının birinci yıldönümü münasebetiyle önceki gün saat:15.00’de kabri başında anıldı. Anma programında Kur’an-ı Kerim okutuldu, dualar edildi.

Zeren’in annesi Yüksel Zeren ve kardeşleri adına altında Merhum Murat Zeren’in Kabri başında Anılacağına ilişkin kentimiz merkezindeki yerel gazetelerin arka kapak sayfasına tam sayfa olarak “ANMA” başlıklı duyuru yayınlandı.

 

Anne Zeren ve kardeşleri adına yayınlanan “ANMA” duyurusunda; “Bıraktığı değerleri korumaya ve yüceltmeye çalıştığımız, yokluğunu her zaman ve her yerde tarifi imkansız bir şekilde yaşadığımız, ailemizin kıymetli varlığı, Niğde Belediye Eski Başkanlarından; Murat Zeren'i aramızdan ayrılışının birinci yılında sevgi, saygı ve büyük bir özlemle anıyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

Yerel basından “ANMA” başlıklı duyuruyu okuyup öğrenen dost, akraba, arkadaş ve sevenleri önceki gün saat 15.00’de Niğde Belediye eski Başkanlarından merhum Murat Zeren’in Derbent Mezarlığında Kabri başında buluştular.

 

Murat Zeren’i nma programına anne Yüksel Zeren ve kardeşleri, NESOB Başkanı Fahri Eker, Esnaf ve Sanatkarlar ile kalabalık vatandaş grubu katıldı. Merhum Murat Zeren’in kabri başında Kuran-ı Kerim okundu, duaların ardından; “Ruhu Şad, Mekanı Cennet Olsun” dileğinde bulunuldu.




 

Editör: TE Bilişim