Hatay-Dörtyol İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürü olarak atanan Altunhisar İlçe Müdürü İhsan İnal’a veda yemeği verildi.



Niğde Altunhisar Kaymakamı Mehmet Yaşar Yeşiltaş tarafından Altunhisar ilçesinde başarılı çalışmalarda bulunan ve Hatay'a tayini çıkan  Altunhisar ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan İnal’a veda yemeği verdi.



Kaymakam Mehmet Yaşar Yeşiltaş, veda yemeğinde yaptığı konuşmada, tayini çıkan personelin Altunhisar’a yaptıkları hizmetlerden kendilerinin ve ilçe halkının çok memnun olduğunu söyledi.



Çalışma arkadaşlarının, gittikleri yerlerde de aynı başarıyı göstereceklerine inandığını belirten Kaymakam Yeşiltaş, ilçeye veda edecek personele bundan sonraki görev yerlerinde başarılar diledi.



Kaymakam Mehmet Yaşar Yeşiltaş ve Altunhisar Belediye Başkanı Erdal tarafından tayini çıkan Altunhisar ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan İnal’a plaket ve hediyeler verildi.



Altunhisar Belediye Başkanı veda yemeğinde yaptığı konuşmasında; “Müdürümüzü başarılı güzel çalışmalarından dolayı kutlar. Hatay-Dörtyol ilçesin de başarılarının devamını dilerim. Hatay’ın DÖRTYOL’ u var ama bizim gönül yolumuz her zaman sizlere açıktır. Sevgili kardeşimize gittiği yerlerde bizleri hatırlaması için yapmış olduğu başarılı görevinden dolayı bir teşekkür plaketi hazırladık. Kendisi bizleri unutmaması dileğiyle, anılarında bizleri yaşatması için çam sakızı, çoban armağanı tüm görev arkadaşlarımız adına bir teşekkür hediyesi veriyoruz. Kendisine Allah kazasız belasız bir şekilde başarıların devamını diliyoruz. Yeni görevi hayırlı ve uğurlu olsun. Tekrar iyi günlerde görüşmek üzere Allah yolunu açık etsin diyoruz” dedi.



Altunhisar ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan İnal ise konuşmasında;Göstermiş olduğunuz kibar ilgi ve alakadan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Bizlerin görev yerinin Altunhisar,Hatay veya memleketimizin başka bir güzel noktası olması hiçbir şeyi değiştirmez.Bizler için önemli olan aynı insanlara insanlığa  ve ülkemize hizmet için onlara yardım etmek,her türlü bilgi birikimlerimizle onlara en güzel hizmeti vermek için Ülkemizin her noktasında ve her yerinde çalışmaya hazırız.Niğde’ye atandığımda Altunhisar’ı fazla bilmediğini ve önce dersine çalıştığını ifade eden İnal, Niğde’yi ve güzel ilçemizi gezdikçe öğrendim.Tanıdıkça ve bildikçe daha çok sevdim.Niğde’nin hem insanı, hem tabiatı, hem çevresi gönlümün en derinlerinde yer etmeye başladı. Tabi bu çalışmamda ve dolaşmamda Niğde’de yaşayan herkes Milletvekilleri, Komutanlarımız, Belediye başkanları, sivil toplum örgütleri, kaymakamlar, vali yardımcılarımız yani aklınıza gelen herkes yardım etti.



Kaymakamlarımız başta olmak üzere hiçbir arkadaş ben niye bu kadar fazla çalışıyorum demedi.Hakikaten güzel çalışmalar oldu. Güzel eserlerde Niğde’ye ve ilçemize güzel eserler bırakabildiysek ne mutlu bizlere. Okullar, yollar, barajlar, aklınıza gelen her şey ama bütün bunların arkasında bütün bu hizmetlerin arkasında Niğde’de yaşayan çobanından en yüksek Amirine kadar herkesin çok ciddi derecede katkısı var. Tabi bir tek bunlarla da kalmamalı. Niğde bir çeyiz sandığı. Bu çeyiz sandığının bütün Dünyaya açılmasında bütün herkes yardımcı olmalıdır. İşte böyle dayanışma içinde olduğumuz zaman Niğde’mizde de güzel eserler ortaya çıkmaya devam edecektir. Bütün bu hizmetlerin yanında en önemlisi ben Niğde’deki kardeşlerimi,  arkadaşlarımı, Niğde’de yaşayan herkesi benim bir annem, benim bir babam, benim amcalarım, teyzelerim, benim akrabalarım gibi görmüşüm ve sevmişim. Tayinim çıktığında hüzünlendim ama hüzünlenmem sadece sizlerden sizlerle aynı mekânı paylaşamayacağımdan. Yoksa vazife her yerde vazife ve görev verildikten sonra derhal yerine getirilmesi gereken bir hizmettir. Ben daha adını ve hizmetlerini sayamadığım Niğde’de beraber çalıştığım tüm arkadaşlarıma, tüm kardeşlerime bize vermiş oldukları bu yakın ilgi, alaka ve destekten dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Haklarınızı helal edin.Dedi.

 

Veda yemeğine; Altunhisar Kaymakamı Mehmet Yaşar Yeşiltaş, Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, İlçe Bölük KomutanıJnd.Kd.Başçavuş. Ahmet Kalkan, İlçe Daire Amirleri, Merkez kasaba BelediyeBaşkanları,mesai arkadaşları katılımda bulundu.

Editör: TE Bilişim