Türk Chopper Motosiklet Kulübü Adana İl Başkanı Bahri Özkalem, ildeki oluşum aşamasında olan kulübün üyeleriyle tanışmak için Niğde’ye geldiklerini söyledi. 

Niğde'den yaklaşık 1,5 yıl önce Türk Chopper Motosiklet kulübünü kurmak için talep geldiğini belirten Özkalem, "Normalde bir ilde kulübün kurulabilmesi için en az 7 kişi olması gerekmektedir. Yeterli sayıya ulaştıklarını gördük onlara 'merhaba' demek ve tanışmak için geldik Niğde’ye geldik" dedi.

Özkalem, Türkiye genelinde 42 ilde yaklaşık bin üyelerinin olduğunu, kulübe üye olmak için A2 ehliyeti ve Chopper motosikleti olan herkesin üye olabileceğini ifade eden Özkalem, tek önem verdikleri konunun vatanperverlik olduğunun altını çizdi.

Türk Chopper Kulübü üyelerinin trafik kurallarına uyarak trafiğe çıktıklarını ve diğer motosiklet sürücülerine örnek olduklarını belirten Başkan Özkalem, "Biz kesinlikle trafik kurallarına uyarak motosiklet kullanırız, kasklarımızı koruma ekipmanlarımızı takmadan motosiklete binmeyiz ve diğer motosiklet sürücülerine örnek oluruz. Yarış motorları kullanan arkadaşlarımıza da saygı ile bakıyoruz. Halktan bizim istediğimiz özellikle Amerikan filmlerindeki Chopper kulüplerinin üyeleri gibi bizi yargılamamaları" ifadelerini kullandı.

Kentte tur atan kulüp üyelerini Niğdeli vatandaşlar ilgiyle izledi.



Editör: TE Bilişim