Ahmet Arif 15 yaşında lösemi ile mücadele ediyor. Hayata tutunması için belki de senin iliğine ihtiyacı var. Her genç gibi onunda hayalleri ve geleceğe dönük hedefleri var. Peki hayallerine kavuşması için sana ihtiyacı olduğunu biliyor musun?

Gerçekten hala üç tüp kan vermeyecek misin? Senin için üç beş dakikanı alacak bir olayın Onun için bir hayat demek olduğunun farkında mısın?
Haydi şimdi tek yürek olma zamanı!  Ahmet ve Ahmet gibi bekleyenler için umut ol, can ol, Kahraman ol!  


Şeklinde duygusal bir yazı ile Sosyal Medya da paylaşım yapan yüzlerce Niğdeli kampanyaya katılıyor.

Ulukışla İlçesinde vatandaşlar Ahmet Arif için kan bağışına büyük ilgi gösterdi.  Belediye binası önünde konuşlanan kan toplama otobüsünün önünde uzun kuyruklar oluşturuldu.

 Vatandaşlar kan bağışı ve kök hücre örneği kampanyasına büyük destek verdi.  Kayseri Kızılay Kan Merkezine bağlı kan toplama aracı önünde vatandaşların yanı sıra Kaymakamlık, Belediye ve TCDD personeli de sıraya girdi. 4 saat süre içerisinde 82 ünite kan toplandı. Ulukışla’da kök hücre örneği ve kan bağışı kampanyasına gösterilen ilgiden memnuniyet duyduklarını belirten doktor Ahmet Ziya Sağol, bunun küçük bir ilçe için büyük başarı olduğunu ifade etti. 

Kemerhisar’da Ahmet Arif için kan bağışı günü bugündü…

28-29-30-31 Ocak 2019 tarihleri arasında Bor İlçesi Halil Nuri Yurdakul Kültür merkezinde kan toplama otobüsü olacak. Borluların da kan örneği kampanyasına ilginin büyük olacağı tahmin ediliyor.

Bor İlçesinden sonra ise Niğde Ömer Halisdemir Meydanında kan bağışı ve kök hücre verilmesi kampanyası devam edecek…
 
Editör: TE Bilişim