Türkiye’nin en çok izlenen yarışması; “Yetenek Sizsiniz”in finalistlerinden sevilen ikili Kıvanç ve Burak 20 Nisan Cumartesi Niğde’de.


 Türkiye’nin en çok izlenen yarışması; “Yetenek Sizsiniz”in finalistlerinden sevilen ikili Kıvanç ve Burak 20 Nisan Cumartesi Niğde’de program yapacaklar. Kıvanç ve Burak, Niğde programlarında Saat:14.00 ve 20.00 de iki seans olmak üzere halkımızla buluşacaklar.


Organizasyon sorumlusu Rıfat Samet Kaplan, gazetemize yaptığı ziyarette; “Bu etkinliği düzenlememizde desteklerini esirgemeyen Özel Niğde Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Doğan’a, Hastane Başhekimi Op. Dr. Adem Yıldız’a aracılığınız ile teşekkürlerimi tekrar iletmek isterim” dedi.


Niğde’mizin farklı etkinliklere ihtiyacı olduğunu düşünerek öğrenciler arasında yaptıkları kısa bir kamuoyu araştırması neticesinde Burak ve Kıvanç ikilisinin sevilerek izlendiğini ve katılımın olacağını düşünerek bu etkinliği organize ettiklerini, bu şekilde farklı etkinlikler ile halkımıza güzel dakikalar yaşatmaya devam edeceklerini söyledi.



Editör: TE Bilişim