Bor ilçesine bağlı Kılavuz Köylüleri tarafından kurulan Bor Klavuz Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ilk  genel kurul toplantısını yaptı.

 

Kısa bir süre önce kurulan Bor Kılavuz Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ilk genel kurul toplantısını geçtiğimiz hafta sonu Yeni Göçmen Mahallesi Yahya Baran Camii Karşısında bulunan dernek binasında gerçekleştirdi.

 

 

Kılavuz’luların büyük ilgi gösterdiği ilk Genel Kurul Toplantısında Dernek Başkanlığına Celalettin Akdağ, seçilirken, Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu; Hasan Hüseyin Akbey,  Selim Altundaş, Ali Aydın, Selami Altundağ, Abdullah Bozdağ, Bayram Akbey, Denetleme Kurulu Üyeliklerine Abdullah Aldemir, Cemil Akbey, Ramazan Ayhan ve Disiplin Kurulu Üyeliklerine ise Nasıf Çalışkan, Talip Akbaş, Muharrem Akdeniz seçildiler.

 

Dernek Başkanı Celalettin Aktaş yaptığı konuşmada; kendilerine destek olan herkese teşekkür ettiğini belirterek “Kılavuz Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak kısa bir süre önce kuruluş çalışmalarımızı tamamladık. Bu günde ilk genel kurul toplantısını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere gerek kuruluş aşamamızda gerekse şimdi desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonrada yine birlik ve beraberlik içerisinde olup, derneğimizin kuruluş amacına uygun faaliyetlere imza atacağız. Genel kurulumuza katılan herkese teşekkür ediyorum” Dedi.

 

Bor Kılavuz Köylüleri Derneğinin Genel Kurul Toplantısına; Niğde Milletvekili Ömer Selvi, beraberindeki Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Ak Parti Niğde İl Başkanı Muzaffer Şahiner dernek binasına gelerek Genel Kurulun hayırlı olması dileklerinde bulundular. Selvi’nin ziyaretinde Öz İplik İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Mehmet Avşar, Bor Belediye Meclis Üyesi Metin Atabey, Mhp Bor İlçe Başkan Adayı Mithat Ersöz,  Akpolat Grup Sahibi Fatih Akpolat , Örnek Doğrama işyeri sahibi Naim Çalışkan ve Klavuz köylü olup Bor ilçesinde oturan vatandaşlarımız katıldı.

 



 





Editör: TE Bilişim