Kazazedeler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Niğde Temsilciliği yetkilileri henüz çok yeni kurulmuş bir dernek olmasına rağmen çalışmalarına son hızla devam ediyorlar. Kazazedeler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Niğde Temsilcisi Bilal Tarım ve dernek üyelerinden Veysel Tanç Niğde ve çevresinde trafik kazası ve iş kazası sonucu vefat eden ya da yaralanan kişilere tek tek ulaşarak kişilerin haklarını arama yolunda çalışmalarına devam ediyorlar.

Dernek Başkanı Bilal Tarım; “Derneğimizin merkezi Aydın’da. Bizler Niğde’deki il ve ilçelerindeki ve tüm köy ve kasabalarında bulunan trafik kazası ile ilgili mağdur kesimlere bir şekilde ulaşarak kazazedelerin haklarını onların adına arayacak ve takip ederek hukuki süreçlerini sonuçlandırıyoruz. Türkiye’nin her yerinde Niğdelilerin kazalarını takip edebiliyoruz. Avukatlarımız var. Kazazede hiçbir masraf yapmadan davasını bize veriyor bizde davayı sonuçlandırıyoruz. Dernek olarakta kazazedelere tekerlekli sandalye bağışında bulunuyoruz. Kazazedeler bize güveniyorlar. Beş kuruş para ödemeden bu işin dava sürecini bitirdiğimiz içinde vatandaşların tercih sebebi oluyoruz” diye konuştu.

Dernek Başkanı Bilal Tarım Kemerhisar ve Obruk Köyündeki kazazedelerden sonra Bahçeli kasabasındaki iş kazası ve trafik kazası geçirmiş kişilere ulaştıklarını belirterek; “Kazazedeler davaları bizim aracılığımızla açsalar da açmasalar da yasal prosedürleri kendilerine anlatıyoruz ve vatandaşlarımızın bilgilendirilmesini sağlıyoruz” dedi.

 

Kazazedelerimiz ve trafik veya iş kazalarında yakınları ölen veya magdur olan vatandaşlarımız bizimle irtibata geçebilirler diyen Tarım irtibatbilgilerinide vererek vatandaşlarımız bize "İmam Hatip Meydanı Yıldız İş Hanı Kat:1 No:1 (Damak Lahmacun üstü) irtibat büromuz var ve Bilal Tarım 0506 484 97 75, dernek numaramızda 0388 233 22 55 telefonlardan bizlere ulaşabilirler" dedi.

Editör: TE Bilişim