Niğde’de özel bir taş ocağında iş makinasının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan kepçe operatörü Abdurahim Dikmen, kendisini sıkıştığı yerden kısa sürede kurtaran AFAD ekibine teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Niğde Valiliği İl Afet ve Acil Afet Müdürlüğünün resmi sitesinde yer alan açıklamada, "28.10.2016 günü Okçu Köyü yakınlarındaki özel bir taş ocağında iş makinasının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan kepçe operatörü Abdurahim Dikmen ve işletme sahibi Cemal Gönen Müdürlüğümüze Arama ve Kurtarma Ekibimizin yapmış olduğu başarılı çalışmadan dolayı teşekür ziyaretine gelmişlerdir. Müdürlüğümüz adına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.’’ ifadeleri yer aldı.

Olayın Geçmişi

Niğde’de bir maden ocağında iş makinesinin devrilmesi sonucu altında kalan 35 yaşındaki operatör Abdulrahman Dikmen İtfaiye ve AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Bor ilçesi Obruk köyü yakınlarında bulunan özel bir taş ocağında iş makinesinde operatör olarak çalışan Abdulrahman Dikmen (35), iddiaya göre dengesini kaybetmesi sonucu iş makinesi devrildi. İş makinesinin altında kalan operatör Dilmen 2 saatlik bir çalışmanın ardından sıkıştığı yerden olay yerine gelen Niğde Belediyesi İtfaiye ve AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralanan Abdulrahman Dikmen Niğde Devlet Hastanesine kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.


 
Editör: TE Bilişim