İstanbul Niğde Dernekler Federasyonu Geleneksel İftar Programı federasyona bağlı derneklerde görev alan yönetim kurulu üyeleri ve delegelerin ailece katılımlarıyla yaklaşık 1500 kişiyle  Esenler Belediyesi ev sahipliğinde 15 Temmuz Şehitler Parkında büyük bir coşkuyla yapıldı.



İftar programına Beykoz Kaymakamı hemşerimiz Ahmet Katırcı , Esenler Belediye Başkanı Mehmet Teyfik Göksu , Mhp Esenler ilçe Başkanı Suat Yılmaz Niğdef kurucu başkanı Mustafa Tokaç Niğdef Kadın Kolları Başkanı Gülcan Eser , Niğdef Gençlik Kolları Başkanı Yasin Yiğit ve çok sayıda davetli katıldı.

Federasyon başkanı Av.Tuğrul Urhan yaptığı konuşmada Niğde Dernekler Federasyonu büyümeye , gelişmeye ve emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor , 2018 ve 2019 yılı Allahın izniyle Niğde yılı olacağını belirtti 

Etkinlikte sırası ile konuşma yapan protokol üyelerine NİĞDEF yönetim kurulu tarafından kendilerine plaket ve hediye takdiminden sonra program sona erdi..

NİĞDEF Başkanvekili İbrahim Üney , Başkan yardımcısı Ramazan Öz ve başkan yardımcısı Ömer Yavuz'la birlikte Niğdef gençlik kollarının organize ettiği programda sunumu Başkan Yardımcısı Recep Tosun yaptı.

 
Editör: TE Bilişim