Niğde Ömer Halisdemir Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bilal Günaydın, Hastane Yöneticileri ve Hastane Çalışanları ile ''Sevgi Evlerinde'' Kalan Çocukları Ziyaret Etti.

Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bilal Günaydın, Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Doğan, Başhekim Yardımcısı Dr. Kübra Öztürk, Sağlık Bakım Hizmetler Müdürü Cennet Kansu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Ayşegül Akansel ve diğer idari çalışanlar ve personeller ile ‘’Sevgi Evleri’nde ‘’kalan çocukları ziyaret ettiler.

Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Bilal Günaydın yaptığı açıklamada ;’’ Bugün hastanemiz çalışanlarınca çocuklarımızla eğlenmek, ileriye dönük hayallerini ve hedeflerini yakından dinlemek, öğrenmek varsa üzerimize düşen bir görev canı gönülden yapmak için geldik. Bugün bir kez  daha gördüm ki evlatlarımın hepsi ayrı ayrı bir inci tanesi gibi pırıl pırıl, geleceğimiz bu inciler tarafından inşa ediliyor. Evlatlarımız bizim için tek tek ayrı değerlerde olup yatırım yapılması gereken ve ihmal edilmemesi gereken kıymetlerdir.’’ şeklinde konuştu.

 Evlerde kalan çocuklara Başhekim Günaydın ve çalışanlar ikramlarda bulunarak çocuklarla canlı müzik eşliğinde eğlenceli vakit geçirdiler.
 
Editör: TE Bilişim