Gönül Elçilerinden Sevgi Evleri ve Rehabilitasyon Merkezi Çocuklarına Doğum Günü Sürprizi…

  

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’ın eşleri Necmiye Kılıç Hanımefendi’nin himayeleri, Çimsa Müdürünün eşi Süheyla Türkyener’in ev sahipliğinde Çimsa Lokalinde Sevgi Evleri ile Altunhisar Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezinde kalan çocuklar için doğum günü kutlaması gerçekleştirildi.

  

Programa Necmiye Kılıç Hanımefendi’nin yanı sıra gönül elçileri, Niğde Cumhuriyet Başsavcısının eşi Nuray Akçıl, Niğde Ağır Ceza Reisinin eşi Tuba Uğurlu, Niğde Üniversitesi Rektörünün eşi Hülya Görür, Niğde Vali Yardımcısının eşi Duygu Uçgun ile Çiftlik Kaymakamının eşi Belgizar Dinç  ve Çimsa çalışanlarının eşleri katıldı.

  

Oldukça geniş bir katılımla gerçekleşen etkinlikte Hanımefendi çocuklarla tek tek ilgilenerek, tebriklerini iletti. Çocuklara hitaben yaptığı konuşmada; “ Hepinizin doğum gününü en içten dileklerimle tebrik ediyorum ve bu mutlu günde sizinle bulunmaktan ötürü son derece mutluyum. Sizlere mutluluk ve sağlık dolu bir ömür diliyorum.”dedi. Hanımefendinin ellerinden hediyelerini alan çocuklara Çimsa çalışanlarının eşleri tarafından hazırlanan yiyecekler ikram edildi. Etkinlik Polisevi öğrencilerinin sunduğu müzik dinletisiyle devam etti.























Editör: TE Bilişim