Niğdenin en güzel mekanlarından halkın tercih ettiği ve mesire alanı  olarak bilinen Gebere - Yeşiburç barajı na gün geçtikçe artmaya başladı.


Haber : Dursun SUNA


Doğa zenginliğine sahip oksijenle iç içe olan gebere barajında ailelerin hafta sonları şehir ortamından uzak  piknik ve eğlenebilecek yüksek rakımlı gebere barajına şimdiden ilgi artmaya başladı.



 Niğde dışından gelen çok sayıda ailelerin böyle bir mekânı tercih edip, barajın hem havasından hem de suyundan faydalanıldığı söylediler. Gebere Barajının suyu istenilenin üzerinde olduğu, önceki yılları pek aratmadığı öğrenildi. Havaların pek soğuk geçmese de dağların yeterli ce yağışlardan istenilen Kar ve yağmur sularından toprağın suyla buluştuğunu ve doğadaki bitkilerin yayılım yapan çobanların otlattıkları hayvanların yeterlice otların olduğunu söylediler. Gün geçtikçe Gebere barajına halk tarafından büyük ilgi görüyor. Gebere baraj şehir merkezinden uzak olmasına rağmen ilimizin bir çok sakini  tarafından tercih edilip ,piknik yerinin tek adresi oldu.









Editör: TE Bilişim