Niğde'de çalışan Cihan Medya Dağıtım görevlisi İsmail Özakıl, görevini yaparken emekli astsubay Tekin Aksoy ile Tevfik Koç'un fiili saldırısına uğradı. Saldırıda burnu kırılan dağıtım görevlisi İsmail Özakıl, darp raporu alarak saldırganlardan şikâyetçi oldu.

 

Başta Zaman Gazetesi olmak üzere basılı materyallerin dağıtımını yapan Cihan Medya Dağıtım AŞ Niğde temsilciliğinde görev yapan evli ve 1 çocuk babası İsmail Özakıl (31), görevini yaparken saldırıya uğradı. Dağıtım görevlisi Özakıl, abone tahsilâtı için gittiği Burhan Mahallesi Kesik baş Sokak'taki Kaya Apartmanı'nda, apartman yöneticisi astsubay emeklisi Tekin Aksoy ile aynı apartmanda oturan Tevfik Koç tarafından darp edildi. Saldırıda burnu kırılan ve hastaneden darp raporu alan Özakıl olayı şöyle anlattı:   “Kaya Apartmanı'ndaki Zaman Gazetesi abonesinden tahsilâtı yaptıktan sonra apartmandan çıkmak üzereyken apartman yöneticisi ile karşılaştım. Bana kim olduğumu sordu. Ben de kendimi tanıttıktan sonra bana ve gazeteme küfür etti. 'Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben astsubayım. Bir daha bu binaya girmeyeceksin' diyerek üzerime yürüdü. Beni garaja indirmeye çalıştı. Buna rağmen ben apartmandan çıktım."

 

Apartman yöneticisi Tekin Aksoy'la tartışması sırasında tartışmaya iki kişinin müdahil olduğunu anlatan dağıtım görevlisi İsmail Özakıl, bu iki kişiden birinin Tekin Aksoy'un azmettirmesiyle kendisine kafa attığını ve bu darbeyle burnunun kırıldığını söyledi. İsmail Özakıl, fiili saldırı üzerine polisi arayarak şikâyette bulundu. Hastaneye götürülen Özakıl’ın burnu kırıldığı gerekçesi ile darp raporu verildi. Apartman yöneticisi Emekli Astsubay Tekin Aksoy (49) ifadesine başvurulmak üzere Sungurbey Karakolu'na götürüldü. Olay yerinden kaçan diğer saldırganın aynı apartmanda yaşayan Tevfik Koç (23) olduğunu belirleyen polis saldırganı kısa sürede saklandığı yerde yakalayıp gözaltına aldı.











Editör: TE Bilişim