Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Hakk’a yürümesi ardından Saadet Partisi Niğde İl Başkanlığı tarafından mevlüt okutuldu.
 
 Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın vefatı üzerine partinin Niğde İl Başkanlığı’nın, Kur'an-ı Kerim hatim programı Merkez Dışarı Camii’nde gerçekleştirildi. Saadet Partisi Niğde İl Başkanı Nihat Altıparmak yaptığı açıklamada, Niğde'deki partililerin, Erbakan'a olan vefa borçlarını bir nebze de olsa ödeyebilmek için ruhuna Kur'an-ı Kerim okuyarak yad etmek istedikleri söyledi. Kur'an-ı Kerim Hatim-i Şerif Niğde’de hafızlık öğrenimi yapan öğrenciler ve Saadet Partisi Gençlik Kolları tarafından okunurken mevlit programına Erbakan’ın çok sayıda seveni katıldı.
 
GERÇEKLER KONUŞULUYOR FAKAR ARTIK ÇOK GEÇ
 
    Merhum Erbakan’ın 85 yıllık ömrünün 40 yılını bu davada harcadığına değinen Altıparmak “Bir dava adamını kaybettik. Sürekli birileri tarafından önü kesildi, iftiralar atıldı fakat Genel Başkanımızın vefatından sonra hakikat anlaşıldı. Ancak bu hakikat çok önce yapılmalı ve konuşulmalıydı. Kendisini bazı kesimler hep takunyalı hoca olarak tanıttılar, onun bir ilim adamı olduğunu profesör olduğunu toplumdan hep sakladılar. Şimdi gerçekler söyleniyor fakat şimdide Sayın Erbakan hayatta değil. Onun burada bıraktığı mücadelesinin bizler sürdüreceğiz” dedi.
 
BU ÜLKENİN İNSANINA SAHİP ÇIKILMALI
 
    Batılı bir aydının “Dünyadan bir kişi kaybolduğu zaman dünya boşalmış gibi olur” sözü ile bu sözü hak eden kişinin Prof. Dr. Necmettin Erbakan olduğunu işaret eden Altıparmak, bu yüzden ülkeye Erbakan gibi hizmetler veren insanlara da sahip çıkılmasına dikkat edilmesinin gerektiğine vurgu yaptı. Programın ardından mevlide katılanlara camii çıkışında mevlit şekeri ikram edildi.  
 
Haber Kaynak : Yeni Yıldız Gazetesi


Editör: TE Bilişim