Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, göreve geldikleri günden beri dar gelirli, kimsesiz ve engellilerin yardımına koşmaya çalıştıklarını; yerel yönetici olarak görevlerinin “engelleri kaldırmak” olduğunu söyledi.

 

Niğde Belediye Başkanlığı, Niğde'de engellilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Niğde Belediyesi, yaptığı örnek çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek, engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

 

‘Engelli vatandaşlarımızın yanındayız’

 

Engelsiz bir Niğde hedefleyen ve bunu gerçekleştirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise, “Niğde'de yaşayan engelli vatandaşlarımıza desteğimiz artarak devam edecek. Biz her konuda vatandaşlarımıza yardımcı olmak istiyoruz” dedi. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın verdiği talimatlar üzerine çalışmalarını sürdüren Sosyal İşler Müdürlüğü, engelli olup da akülü joistikli tekerlekli sandalye kullanma şartları uygun olanlara gerekli destek verilmeye devam ediyor. Bu kapsamda belediye ilgili müdürlüğü kontrolünde yapılan çalışmalar doğrultusunda akülü araç kullanma ehliyeti olan engelli kişilere akülü tekerlekli sandalye veriliyor.

 

 

http://www.borhaber.net/yasam/engelli-vatandasa-tekerlekli-sandalye-h17540.html

Posted by Bor Haber on 6 Ağustos 2015 Perşembe
Editör: TE Bilişim