Orhan Baba ve Sevim Emre “En İyi Giyinen Sanatçı Çift” olarak podyuma çıkıp ödül alacaklar…

Türkiye’nin tek moda ödülleri olan ve moda dünyasının “Oscar Ödülleri” niteliğindeki “3.Fashion TV Moda Ödülleri” sahiplerini buluyor. Moda dünyasına geçen yılın “En İyi”si olarak adını yazdıran ünlü isimler arasında arabesk müziğin kralı Orhan Baba’da var. Orhan Gencebay bu kez sahneye değil podyuma çıkacak ve eski mankenlerden olan eşi Sevim Emre ile yürüyecek ve ödüllerini alacaklar.
Sanat hayatında nerede olursa olsun şık giyimi ile dikkat çeken Orhan Gencebay bu titizliğinin ödülünü podyumda da alacak. Sevim Evre ile yıllardır süren aşkı ile dikkatleri her zaman üzerinde tutan ünlü sanatçı  en iyi giyinen çift olarak da her zaman dikkatleri çekmişti. Fashion TV Moda Ödülleri jürisi de bu gerçeği göz ardı edemedi ve çifti  “En İyi Giyinen Sanatçı Çift” olarak ilan etti. Gencebay belki de hayatında ilk kez Sevim Emre’yi koluna takıp podyumda manken edasıyla yürüyecek.


Gecenin detayları…


Bu yıl 3. Kez düzenlenen “Fashion TV Moda Ödülleri” 15 Nisan gecesi sahiplerini buluyor. 28 farklı dalda dağıtılacak ödüller geçen yıl moda dünyasına adlarını yazdıran moda, TV, tekstil, müzik, sinema, ve şov dünyasından önemli isimlere verilecek. Levent Billionaire İstanbul’da yapılacak olan önemli gecenin organizasyonunu ise Vizyon Ajans sahibi Atilla Kaplakarslan tarafından yapılıyor.
Vatan Şaşmaz ve Ece Vanapoğlu’nun sunuculuğunda gerçekleşecek olan gecede ünlü mankenler tarafından  bir de saat defilesi yapılacak. Ödül töreni Number One TV’den banttan yayınlanırken gecenin görüntüleri  ayrıca 202 ülkede yayın yapan Fashion TV’den de tüm dünyada yayınlayacak. Böylece ülkemizin önemli isimleri 202 ülke ekranlarında boy göstermiş olacak ve adlarından söz ettirecekler.

Dağıtılacak ödüller alacak olan isimlerinden  bazıları ise şöyle;

Özge Ulusoy “Yılın En İyi Bayan Mankeni”, Cengiz Abazoğlu “Yılın En İyi“Yılın En İyi Haute Couture Tasarımcısı”, Siren Ertan “Yılın En İyi Bayan Moda Tasarımcısı”, Hande Yener “Yılın En İyi Giyinen Pop Müzik Bayan Sanatçısı”,  Kenan Doğulu “Yılın En İyi Giyinen Pop Müzik Erkek Sanatçısı”, İvana Sert “Yılın Moda İkonu” , Tülin Şahin’le Moda “Yılın En İyi Moda Programı”, Muhteşem Yüzyıl “Yılın En İyi Dizi Kostüm Tasarımı”, Beyazıt Öztürk “Yılın En İyi Giyinen Erkek TV Yıldızı” Rafet El Roman-Ezo “Yılın En Moda Düeti” ödüllerini alacak isimlerden bazıları…



 
Editör: TE Bilişim