Ömer Halisdemir Üniversitesi Dünya Dansları Kulübü, 23 Nisan’da Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümüne ziyarette bulundu.

Etkinlik kapsamında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümünde yatmakta olan çocuk hastalar ziyaret edilerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında hastalara ve yakınlarına moral verildi.

Dünya Dansları Kulübü Danışmanı Doç. Dr. Mustafa Boğa ve kulüp üyeleri eşliğindeki bu anlamlı ziyarette, ilk olarak hasta yakınları ve hastanede yatmakta olan çocuklara kulüp tarafından çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca etkinlikte Dünya Dansları Kulübü tarafından Rueda, Salsa ve Bachata gösterileri sergilendi.

Dünya Dansları Kulübü Danışmanı Doç. Dr. Mustafa Boğa etkinlik sonrası yaptığı açıklama, bu etkinliklerin farklı ortamlarda devam edeceğini, bu tür etkinlik ve sosyal sorumluluk projelerinin artırılması suretiyle daha fazla insana ulaşmayı ve ulaştıkları bu insanların mutlu olmasını sağlamayı amaçladıklarını belirtti.
 
Editör: TE Bilişim