Kadınların anlaşılması zor olan varlıklar olarak erkeklerin kafalarında yer edinmesi kadınlar için yapılan en acımasız tariflerin başında gelir. Doğru kadını bulmanın püf noktası öncelikle nasıl bir kadın istediğinizi belirlemeniz ile başlar. Karakterinize ve sizin hobilerinize ilgi duyan bir kadın size en uygun kadındır. Dış görünüşüne aldanmadan önce karşınızdaki kadının karakterini çözmeyi denemelisiniz. Nelerden hoşlandığını, neleri yapmayı sevmediğini öğrenerek ortak yönlerinizin olup olmadığını değerlendirin.

 Evlilikle sonuçlanacak uzun bir birliktelikte paylaşılan ortak noktalar ilişkinin omurgası gibidir. Bir çok evli çift evlilik öncesi dönemde eşlerinin en yakın arkadaşı olmuştur. Yakın arkadaşlığın keyifli ortak noktalardan oluştuğunu ve birlikte zaman geçirirken mutlu olunduğunu düşünürsek teorimizin gerçekliliğini ispatlamış oluruz. İlk tanışma döneminde kadın sizi etkilemek için hoşlandığınız her şeyden kendisi de zevk alıyormuş gibi görünse de ilerleyen zaman içinde gerçek yüzünü gösterecektir. Kadınlar doğal oyunculuk yeteneklerine sahip oldukları gibi çabuk sıkılan bir yapıya da  sahiptirler ve kendi benliklerini çok geçmeden açığa çıkarırlar. 
Doğru kadını arayan bir çok erkek gibi sizde  annenize benzeyen bir kadın profili istiyorsanız bunu karşınızdaki kadına asla hissettirmemelisiniz. Bu durum doğru kadını bulduğunuz anda onu elinizden kaçırmanız dan başka bir işe yaramaz. Kadınlar anneniz bile olsa başka bir kadınla karşılaştırılmaktan hiç hoşlanmazlar. 

 Etkilendiğiniz bir kadınla çekinmeden açık açık konuşmanızı öneririz. Kadınlar açık sözlü erkeklerden hoşlanırlar ve size onu daha iyi tanımanız için gönül kapılarını sonuna kadar açarlar. Doğru kadını bulduğunuz zaman onu elinizden sakın kaçırmayın ve unutmayın siz kadınınızı mutlu ettiğiniz sürece oda sizi dünyanın en mutlu erkeği yapacaktır.
 



Editör: TE Bilişim