Bazı kadınlar eşlerini kolayca seçerken bazıları da bir çok deneme yanılma döneminden geçer. Unutulmaması gereken en önemli konu yüzde yüz olarak hiç kimsenin size uyamayacağını kabul etmenizdir. Eş seçimlerinde karşınızdaki kişiyle ortak yönlerinizin fazla olması önemlidir. Örneğin sizi en mutlu eden şey tatil ise tatile gitmekten zevk alan bir eş yada evcimen bir kadınsanız sizin gibi ev ortamından zevk alan bir erkek ile çok iyi anlaşabilir mutlu bir evlilik yürütebilirsiniz. 

 Dünya üzerindeki her canlının farklı duygular ile hareket ettiğini düşünürseniz doğru erkeği bulmanın ne kadar zor olduğunu biraz daha anlayabiliriz. Sizden etkilenen bir erkek sizi etkilemek adına bir çok yalana ve de hileye baş vurabilir. Sırf sizin takdirinizi kazanmak için hobilerinize eşlik edip kendisini sizin diğer yarınız olarak düşünmenizi sağlayabilir. Bu tür kandırmalara inanmamanız için bir erkek ile tanışırken kendiniz hakkında fazla bilgi vermekten kaçının. Öncelikle onun nelerden hoşlandığını hayata bakış açısını öğrenmeye çalışın bu doğru erkeği bulmanın  püf noktalarından biridir. Unutmayalım ki erkekler için gizemli kadınlar her zaman daha çekici bulmuşlardır. Doğru erkeği bulmak ve onunla bir ömür geçirmek için sizinde bazı tavizler vermeniz gerektiğini unutmayın. Örneğin maça gitmekten zevk duyan sevgilinize arada bir eşlik edebilirsiniz
 
 Hoşlanmadığınızı bildiği halde onunla maça gitmeniz erkeğinizi şımartacaktır. Maç esnasındaki sıkıntınızı ertesi gün alışverişinizi sevgilinizle yapacağını düşünerek geçiştirebilir, kendinizi mutlu edebilirsiniz. Hatırlatmakta fayda var bazen verilen küçük tavizler size büyük kazanımlar olarak geri dönecektir.  Doğru erkeği bulduğunuza inandığınız taktirde ona sıkıca tutunun. Doğru erkeği bulduğunuz zaman onu elinizden kaçırmamak için  aşk oyununu fazla uzatmamanızı tavsiye ederiz. Atalarımızın da dediği gibi nikahta keramet var.


http://www.bizkadinlar.com/iliskiler/dogru-erkegi-bulmanin-puf-noktalari-h1051.html
Editör: TE Bilişim