Türkiye Garanti Bankası Niğde Şube Müdürü Veysi Çınar, 1 Temmuz 1996 Tarihinden bu yana aralıksız 16 yıl fevkalade verimli biçimde sürdürdüğü Niğde Şube Müdürlüğü görevinden isteği üzerine İstanbul-Kağıthane Şubesi Müdürlüğüne tayin oldu. Nevşehir Şube Müdürü Ali Osman Sınıksaran ise Niğde Şube Müdürlüğüne getirildi.

 

Niğde’ye ilk tayini çıktığında 3-4 yıl süre için geldiğini hatırlatan Çınar, Niğde’ye geldiği ilk günden itibaren Niğde’nin kendine, kendisinin de Niğde’ye fevkalade ısındığını, oluşan bağlarla 2001 yılında tam ayrılmak üzere iken Doğuş Holding’in Kurucusu ve Bankamızın duayeni Ayhan Şahenk’in vefat ettiğini, Genel Müdür Ergün Özen’in; Veysi 2 yıl daha Niğde’desin” dediğini hatırlatarak; “O zamanki 2 yıl, tam 16 yıl oldu” dedi.

 

Doğuş Holding’in ebedi Başkanı merhum Ayhan Şahenk’in sağlığında dönemin Garanti Bankası Genel Müdürü Akın Öngör’ün de bulunduğu ortamda yaşadığı bir anısını anlatan Veysi Çınar; “Garanti Bankasının Niğde’de kendi mülkiyetinde Bankalar caddesi üzerinde hizmet binası olsun istiyordum. Önerimi Ayhan beye ifade ettiğimde uygun gördü. Ve süreç gelişti, bina yapılarak hizmetini fevkalade geliştirdi” diye konuştu.

 

Oğlu Hasan Emek’in Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinde burslu, Ahmet Ekin’in ise ODTÜ Niğde İlköğretim Okulundan mezun olarak Türkiye derecesi yaparak Galatasaray Lisesinde öğrenim hakkı kazandığını hatırlatan Veysi Çınar; “Çocukların büyümesi, öğrenim hayatları nedeniyle ayrılma zamanının istemeyerek de olsa geldiği kararına ailece vardık. Ve İstanbul’a tayin isteğim uygun görüldü” dedi.

 

Garanti Bankası Şube Müdürü Veysi Çınar; “Niğde’de görev yaptığı süre içerisinde Niğde’yi hep memleketim olarak gördüm, yaşadım. Amaçladığım hizmetlerin tamamı Niğde’nin büyümesine yönelik hizmetler olmuştur. Güzel hizmetler kazandırdığımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

Garanti Bankası Niğde Şubesini bir okul olarak nitelendiren Çınar; “Garanti Bankası bünyesinde 26 yıllık çalışma hayatımın 16 yılı Niğde Şube Müdürü olarak geçti. Bu süre içerisinde Kurumun Müdürü olarak 8 tane Müdür yetiştirdim” dedi.

 

“Bu arkadaşlarımız öbek öbek yurdumuza dağılarak verimli iş ve hizmet üretmek konusunda çalışmalarını titizlikle sürdürüyorlar” diyen Veysi Çınar; “Yetiştirdiğim Müdürlerden olan Ali Osman Sınıksaran isimli arkadaşımız Nevşehir Şube Müdürlüğünden Niğde Şube Müdürlüğü görevine tayin oldu”  diye konuştu.

Hafta sonu itibariyle Niğde’den ayrılacağını ifade eden Çınar; “Mümkün olduğu sürece her tarafa ulaşmaya çalışacağım. Bunu yaparken farkında olmadan hata yapmış olabilirim. Bu anlamda bütün Niğdelilerden özür diliyorum. Tüm Niğdelilere hakkımı helal ediyorum. Niğdelilerin de hakkını helal etmelerini istiyorum” dedi.

 

16 Yıl hizmet verdiği Garanti Bankası Niğde Şube Müdürlüğü görevine veda etme vaktinin geldiğine vurgu yapan Veysi Çınar; “Çok duygu yüklüyüm. Kendi isteğimle gidiyor olmama rağmen hüzün doluyum. Niğde Garanti Bankasından ayrılırken çocuğumdan ayrılmış gibi görüyorum, kendimi. Zorlanıyorum, ama hayat da devam ediyor. Bağlarımı Niğde ile kopartmamayı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim