Niğde merkezde bulunan, yıllardan beri merkez dışarı camii yanında öğretmenler parkı adıyla hizmet veren, Oktay Gündoğdu işletme sahibi olduğu Park’ta dışarı camiye kuran öğrenmeye gelen çocuklara ücretsiz içecek dağıtıyor.

6 yıldır geleneksel olarak devam ettirdikleri geleneği bu yılda devam ettirdiklerini belirten Gündoğdu; “ Çocukların camiye kuran öğrenmeye gelmelerini sağlamak ve onları teşvik etmek için yiyecek ve içecekleri bizden diyerek çocuklarımızı camilere dini kitabını öğretmeleri için camileri çağırıyoruz. Camiye kuran öğrenmeye gelen çocuklar Kuran derslerine ara verdiklerinde sıcak yaz ayında olmamız nedeniyle çocuklarımıza soğuk içecekler dağıtıyoruz” dedi.

İşletme sahibi Oktay Gündoğdu,’’ her yıl geleneksel olarak 6 yıldır devam ettirdiğimiz camimize gelen öğrencilerimize teşvik amaçlı içecekleriniz bizden yiyecekleriniz bizden diye 6 yıldır devam ettiriyoruz. Gayet iyi oluyor, teşvik amaçlı yapıyoruz. Öğrencilerimiz her geçen gün artarak devam ediyor. Buda bizi mutlu ediyor. Allah rızası için yapıyoruz’’ dedi.
 
Editör: TE Bilişim