Türk Polis Teşkilatının 166. Kuruluş Yıl dönümü Bor  İlçemizde kutlandı.

Dahi Gedik: Editör-Özel
10 Nisan 2011 yani geçtiğimiz Pazar günü saat 11.00’de Bor İlçemiz Eski Hükümet Meydanı’nda gerçekleşen kutlama töreni, İlçe Kaymakamı Sayın Kemalettin SAKİN tarafından  Tören Birliğini denetlemesinin ardından,Atatürk Anıtına çelenk sunulması,saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Sırası ile Bor İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve İlçe Kaymakamı Kemalettin Sakin’in , günün anlamı ile ilgili konuşmalarının ardından
Niğde Üniversitesi BESYO Halkoyunları Ekibinin Niğde ve Bitlis Yöresi 
 Gösterileri izleyenlerin beğenisine sunuldu.
Kıck Boks Takımının Gösterisinin ardından ,166.Yıl münasebeti ile ilçede gerçekleşen  Turnuva ve yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerini takdimi ve Emeği geçenlere plaketleri Bor İlçe kaymakamı Kemalettin Sakin, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ,Bor Cumhuriyet Başsavcısı Seyit A.Şahin, Bor Garnizon Komutanı İkmal Albay  Muzaffer Karagöz, Komutan V.İkmal Albay Önder Kamiloğlu, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve İlçe milli eğitim Müdürü Kamil Ecer tarafından dereceye girenlere ve emeği geçenlere takdim edildi.
Tören Geçişi ve halkın katılımı ile Yeni Hükümet Meydanına kadar Polis Halk Yürüyüşü hava muhalefeti sebebi ile gerçekleşemedi.
İlçe Emniyet Müdürlüğünde tebriklerin kabulu  ve misafirlere ikramlarda bulunulmasıyla son bulan kutlama töreninin sonunda Müdürlük önünde  Niğde Üniversitesi BESYO Halkoyunları Ekibinin Niğde ve Bitlis Yöresi  halay çekerken İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, eşi Emine Kıraç ve polis memurları da halaya katıldılar.
 Not: Fotoğraflara fare ile tıklayın... Klavyenizdeki  Ok işaretleri ile diğer fotolara geçin... fare ile sürükleyin evinize götürün...

Editör: TE Bilişim