Bor Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliğinden İhtiyaç Sahiplerine Yardım Eli Sürüyor


Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ve hayırsever vatandaşlar aralarında topladıkları parayla mahallelerde ki fakir, yardıma muhtaç, hasta ve kimsesiz vatandaşlara yardımı sürdürüyor.

 

Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği tarafından “Bir fakir de sen doyur ”yardımlaşma kampanyası kapsamında yardıma muhtaç ailelere gıda paketi, ayakkabı, ocak tüpü, yakacak odun, kömür ve giysi dağıtıldı. Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ve hayırsever vatandaşlar arasında toplanan parayla Bor Karaca-Uğurlu Mahallesinde yaşamakta olan ihtiyaç sahibi aileye yardım paketi, polis araçları ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Bor ilçesinde mahalle muhtarları ile bütünleşerek mahallerde tespit edilen yardıma muhtaç aileler bu yardımlardan faydalandırılıyor. İhtiyaç sahibi ailelere yardım paketi dağıtan Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği'nde görevli polisler, çocuklara da oyuncak, defter, kalem ve çikolata dağıttı. Toplum Destekli Polisleri ellerindeki yardım paketleriyle evleri kapısı karşılarında gören ihtiyaç sahipleri vatandaşların yüzünü güldürdü. Yardım paketini alan aileler polis memurlarına teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim