Bor Kuaförler ve Marangozlar Odası, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında örnek bir uygulamaya imza atıyor. Oda üyesi kuaförler haftanın belirli günlerinde 10 öğrencinin saç kesimini yapıyor.


Bor Kuaförler ve Marangozlar Odası Başkanı Kamu Demirbilek, “Bu Sosyal Sorumluluk Projesini ilçemiz kaymakamı Muammer Balcı ve diğer yetkililerle görüştük bu projenin ilçemiz de eğitim ve öğretimini sürdüren ilköğretim okullarında haftada bir okul olmak üzere belirlenen bir saatte okul idaresinin tespit ettiği beş erkek beş kız olmak üzere odamız üyesi erkek kuaförü Aydın Sonkur, bayan Kuaförü Gaye Abil başkanlığında saç kesimlerini yapıyoruz. İlk uygulamamızı Bor Atatürk İlköğretim Okulun da başlatmış bulunuyoruz bundan sonra diğer okullarda faaliyetimiz devam edecek” dedi.


Oda başkanı Kani Demirbilek her hafta belirli günlerde Milli Eğitim Müdürlüğü’nce belirlenen beş erkek beş kız öğrencinin saç kesimleri yapılacaktır. Odamızın bu projesine destek veren başta ilçemiz Kaymakamı Muammer Balcı ve diğer yetkililere teşekkür ederim” diye konuştu.



Editör: TE Bilişim