Bor İlçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısı ile Bor Şehitliğinde tören yapıldı.



Bor İlçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü çerçevesinde 18 Mart 2012 günü Pazar günü  10:30’da Bor Şehitliğinde anma töreni düzenlendi.

Tören Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Tören Mangasının saygı atışı ile başladı. Törende günün anlam ve önemi hakkında askeri personel tarafından bir konuşma ve Öğrenciler şiir okudu. Şehit Nuri Pamir Kışlasında görevli bir askerin okuduğu “Annem” şiiri ile duygulu anlar yaşandı.

Şehitlik Anı Defteri Bor Kaymakamı Muammer Balcı,  Bor Garnizon Komutanı İkmal Kd. Albay Muzaffer Karagöz ve Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat tarafından imzalandı.

Törene,  Bor ilçe  Kaymakamı Muammer Balcı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Garnizon Komutanı İkmal Kd. Albay Muzaffer Karagöz, 21. İkmal Bakım Komutanı İkmal Albay Önder Kamiloğlu, Bor Cumhuriyet Başsavcısı, Bor İlçe Müftüsü Sebahattin Kesti, Bor Mili Eğitim Müdürü Adnan Solak, Bor İlçe Emniyet Müdürü Levent Çivi,  Chp Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur, bazı daire amirleri, askeri personel,  sivil toplum kuruluş temsilcileri, Şehitlerimizin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

  

Tören sonun da şehitlerimizin mezarları ziyaret edilerek çiçek bırakıldı, Kuran’ı Kerim okundu ve dualar edildi. 





Editör: TE Bilişim