Niğde Üniversitesi öğrencilerinden ilginç kampanya...


Haber: Selim GÖKEL


 Anadolu Gençlik Derneği Niğde Üniversitesi Komisyonu üyeleri sentetik uyuşturucu kullanımına dikkat çekmek, uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan korunmak için farkındalık oluşturmak amacıyla bir kampanya başlattılar.

 

Birkaç ay önce ALS Hastalığına dikkat çekmek için buzlu suyu üzerine dökülerek yapılan meydan okumaya benzer şekilde bu sefer Niğde Üniversitesi öğrencileri arkadaş ismi söyleyip birbirlerine meydan okudular.

 

"Bonzai içme çay iç” sloganı ile kampanya başlatan öğrencilerin cep telefonları ile çekerek sosyal medyada paylaştığı kısa videolar büyük ilgi görüyor.

 

Kampanyayı başlatan Niğde Üniversitesi öğrencisi Hüseyin Yılmaz, son yıllarda uyuşturucudan ölen gençleri görüyoruz. Bunlara çok üzülüyoruz, bir fert olarak kendimizi sorumlu hissettik. Gençlerin bilinçlendirilmesi, ahlaklı ve manevi değerlerine düşkün bir nesil yetişmesi için “Bonzai içme çay i町eklinde bir kampanya başlattık. Arkadaşlarımız arasında hayli ilgi gördü ve sosyal paylaşım sitelerinde yoğun şekilde paylaşılıyor” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim