Vatandaşların sorun, görüş ve taleplerini iletebildiği, Niğde halkına her konuda yol göstermeyi amaç edinen, kendisine ulaşan tüm sorun, görüş ve talepleri çözümlenebilmesi için ilgili birimlere ileten ve takibini yapan Beyaz Masa birimi hizmete yoğun bir tempoyla devam ediyor.

Niğde Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı olarak belediye giriş katında hizmet veren Beyaz Masa birimi, vatandaşların her türlü istek, şikayet, talep ve önerisi için çözüm adresi olmaya devam ediyor.

Halkın sorunlarına daha iyi ve etkili çözüm bulmak amacıyla faaliyetini sürdüren Beyaz Masa birimine gelen tüm talep ve şikayetler anında değerlendirilmeye alınıyor. Talep ve şikayetler Beyaz Masa birimi görevlileri tarafından online olarak anında ilgili birimlere ulaştırılıyor. İlgili birim müdürlükleri, dilekçelere en geç 3 gün içinde cevap veriyor. Beyaz Masa birimi yenilenen modern yüzüyle vatandaşın da büyük beğenisini kazanıyor.
Her zaman vatandaşın yanında olduklarını ve vatandaşın sorunlarını anında çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını söyleyen Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Halka hizmet Hakk’a hizmettir diyerek, insanın olduğu her yere hizmet götürmek, her vatandaşımızın hayatına dokunmak için Niğde sevdasıyla çalışıyoruz” dedi.


 
 
Editör: TE Bilişim