Geçtiğimiz günlerde iş kazası sonucu vefat eden Belediye işçisi Reşat Demir’in ailesi acılı günde kendilerini yalnız bırakmayan Belediye İş Sendikasına teşekkür etti.

 

Metan gazı zehirlenmesi sonucu hayatını kaybeden Belediye işçisi Reşat Demir’in ailesi acılı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Belediye-İş Sendikasına Teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Merhum ’un eşi Emine Demir, yaşadıkları bu acılı süreçte Belediye-İş Sendikasını adeta ikinci evleri olarak gördüklerini her sorunlarını paylaştıklarını ve karşılık gördüğünü belirtti. Beraberinde 3(üç) çocuğu ve kardeşleri ile birlikte Sendikanın Niğde Şubesine gelen Anne Demir, Şube Başkanı Şaban Özkaymak’a ve sendika yönetimine teşekkür etti.

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak; Sendikanın işçinin her şeyi olduğunu, vefat ettikten sonra bile çocuklarının sığınacak limanı olduğunu belirterek, vefat eden Belediye işçilerinin tamamının ailesi ve çocukları ile ilgilendiklerini halen düğünlerinde ve özel günlerinde bu ailelerin sendikayı aralarında görmek istediklerini söyledi. Özkaymak’’ Ölenle ölünmüyor bu Yüce Allah’ın koyduğu bir kural, ama bizler acaba bu acılı günde bir şeyler yapıp ta acıyı hafifletebilir miyiz düşüncesindeyiz. Belediye-İş Sendikası olarak işçinin menfa tından başka bir şey düşünmüyoruz. Arkadaşımıza Allah’tan tekrar Rahmet dilerken ailesin inde her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Bu teşekkür alabileceğimiz en güzel teşekkürdür.’dedi.

 

Ziyaret esnasında Şube Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet AKGÜL ve Suat SOYLU ile Şube Denetim Kurulu Üyesi Ayhan ÖZDEMİR ’de hazır bulundular.

 

Editör: TE Bilişim