Niğde Emniyet Müdürlüğünde görevli iken evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Başkomiser Orhan Yelim için Niğde Emniyet Müdürlüğü önünde cenaze töreni düzenlendi.
 
Geçtiğimiz gün öğle saatlerinde evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli Başkomiser Orhan Yelim için bu gün sabah 09.00’da cenaze töreni düzenlendi.
 
Törene Niğde Valisi Alim Barut, Niğde Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak, Vali Yardımcıları, Cumhuriyet Başsavcısı Alaettin Soylu, Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser, İl Sağlık Müdürü Bahattin İlter, Jandarma Alay Komutanlığından subay ve astsubaylar, Bazı daire amirleri,  Niğde Emniyet Müdürlüğü personeli, merhumun yakınları ile vatandaşlar katıldı.
 
Cenaze töreni Personel Şube Müdürü İbrahim Aktaş’ın, Başkomiser Orhan Yelim’in öz geçmişini okuması ile başladı, Niğde Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak ise konuşmasında, Başkomiser Orhan Yelim’in teşkilatı tarafından sevilen bir kişilik olduğunu, meslek hayatında çok başarılı ve sorumlu bir arkadaşları olduğunu, vefatından dolayı üzüntülerini belirtti.
 
Niğde Müftüsü Hasan Çınar’ın yaptığı duanın ardından merhum Başkomiser Yelim’in cenazesi  meslektaşlarının omuzlarında ambulansa konuldu.  Cenazenin Adana ilinde toprağa verileceği belirtildi.
 
Diğer yandan Türk Polis Teşkilatının 166. yıl dönümü nedeni ile Niğde’de bu hafta başlayan programda değişikliğe gidildi. Cenaze nedeni ile müzik ve eğlence programlarının kaldırıldığı belirtildi.
 
 
Editör: TE Bilişim