Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve eşi Duygu Özdemir ile birlikte çat kapı bayramlaşma gerçekleştirerek vatandaşları sevindirdiler.

Çat kapı ziyaret ettiği evler ile cadde ve bahçelerinde oturan genç, yaşlı her kesimden vatandaşla muhabbet eden Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve Eşi Duygu Özdemir, ziyaret esnasında çocuklarla da yakından ilgilenerek küçüklere çeşitli hediyeler verdi.

Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden aileler Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e ve eşine teşekkür ettiler. Ziyaretler esnasında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Özdemir, "Kurban Bayramı dolayısıyla imkânlar dâhilin de vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Her sene bayramları vatandaşlarımızla el sıkışarak, kucaklaşarak kutlarken bu sene ne yazık ki salgın nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uyarak halkımızla bayramlaştık" dedi.

Başkan Özdemir, her zaman vatandaşımızın yanında olduk olmaya da devam ediyoruz. Pandemi dönemi içinde evlerinden çıkamayan yaşlılarımıza, ihtiyaç sahibi ailelerimize sıcak yemek yardımında bulunduk, pandemi döneminin ardından bu hizmetimiz devam edecektir" dedi.

Editör: TE Bilişim