İnsan odaklı hizmet anlayışı ile çalışmalarını her alanda sürdüren Niğde Belediyesi, Niğde merkez genelinde, 300 üniversite öğrencisine aylık burs yardımı, 3000 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı, Askıda Ekmek uygulaması kapsamında 300 aileye beş ay süre içerisinde 90 bin ekmek yardımı, 260 Aileye çocuk bezi yardımı, 230 aileye asker maaşı yardımı, 70 aileye sıcak yemek yardımı, çok sayıda ihtiyaç sahibi aileye eşya yardımının yanı sıra soba, yakacak ve giyecek yardımı gerçekleştirilmesini sağlıyor.
 
Sosyal belediyecilik kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlardan gelen talepleri geri çevirmeyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, ‘Müge Anlı ile tatlı Sert’ programına mektup yazarak, ihtiyaç sahibi annesi için yardım talebinde bulunan Sıdıka Tekdemir’in annesine yardım eli uzattı.
 
Program Sunucusu Müge Anlı’nın daveti üzerine canlı yayına konuk olarak talebini dile getiren Sıdıka Tekdemir ihtiyaç sahibi annesi için yardım talebinde bulundu. En büyük hayalim annemi rahat ettirebilmek diyen Sıdıka Tekdemir’in annesine yardım eli uzatmak ve hayalini gerçekleştirmek için canlı yayın programına telefon bağlantısı gerçekleştiren Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ‘haneyi ziyaret ederek, gereken neyse yapma gayretinde olacağız. Niğde Belediyesi olarak sosyal belediyecilikte iyi konumdayız. Türkiye genelinde de marka olmak istiyoruz.’ şeklinde konuştu.
 
Müge Anlı Niğde’ye Gelecek
 
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, program sunucusu Müge Anlıyı konuşma sonrasında yapılacak çalışmaları yerinde görmesi için Niğde’ye davet etti. Davet üzerine Niğde’yi çok sevdiğini belirten program sunucusu Müge Anlı, Başkan Özdemir’e ziyarette bulunacağının sözünü verdi.
 
 
Editör: TE Bilişim