Kurban Bayramı kutlamalarına bayram namazı sonrası Derbent Şehir Mezarlığını ziyaret ederek başlayan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, aile kabristanlıklarını ziyaret eden vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.

 

Bayram öncesi esnafı ziyaret ederek, sohbet eden ve bayramlarını kutlayan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Arife günü AK Parti Milletvekili Erdoğan Özegen ile birlikte hayvan pazarını ziyaret ederek, kurbanlık satıcıları ve alıcılarına hayırlı bayramlar dileğinde bulundular. Bayramın 1. günü, Derbent şehir mezarlığında düzenlenen bayramlaşma programında belediye tarafından vatandaşlara bayram şekeri ve gül suyu ikram edildi. Niğde Valiliğinin Kurban Bayramı kutlama programına da katılan Belediye Başkanı Akdoğan daha sonra belediyede düzenlenen resepsiyonda tebrikleri kabul etti.

 

Belediye de düzenlenen bayramlaşma programına, Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen, Garnizon Komutanı İbrahim Taşkın, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, belediye personeli, kurum ve kuruluş yöneticilerinin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından Niğde Belediyesinde düzenlenen bayramlaşma programında; Hac'da yaşanan olay sonucu hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dilenirken, ülkemizde yaşanan terör olayları da kınandı ve şehitlerimize Allah'tan rahmet dilenerek yad edildi.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Kurban bayramında kesilen kurbanların Cenab-ı Hakk katında kabul buyrulmasını niyaz ediyorum. Yapılan ibadetlerin, duaların Cenab-ı Allah katında kabul olmasını temenni ediyorum. Kutsal topraklarda hayatını kaybeden hacılara Allah'tan rahmet diliyorum. Hac vazifesini yerine getirenlerinde haclarının kabulünü niyaz ediyorum. Diğer taraftan vatanımız için canını veren şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ülke olarak millet olarak, devlet olarak nice bayramları birlik beraberlik içerisinde, huzur ve refah içerisinde geçirmeyi, görmeyi Cenab-ı Hakk bizlere nasip etsin. Nice bayramları hep beraber görmek, daha iyi bir Niğde'de yaşamak azmi ve gayreti ile herkese nice bayramlar temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

 

AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen; "Tüm Niğdeli hemşerilerimin kurban bayramlarını kutluyorum. Değerli belediye başkanımızın söylediklerine aynen katılıyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum" dedi.

 

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu; "Herkesin kurban bayramını tebrik ediyor, sağlıcakla nice bayramlara ulaşmanızı diliyorum. Milletimizin en büyük hasletlerinden bir tanesi de bu dini bayramlarımızdır. Dini bayramlarımız birliğimizi beraberliğimizi dayanışmamızı sağlıyor. Vatanımızın kıymetini bilmemiz lazım. katılan herkese teşekkür ederken, belediye başkanımıza da bizi bir araya getirdiği için teşekkür ediyor, hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.

 

Niğde AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir; "Daha nice bayramlarda sağlıkla sıhhatle bir arada olmak temennisiyle herkesin bayramını kutluyorum" şeklinde konuştu.

 

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat; "Cenab-ı Allah nice bayramlarda bir araya gelmemizi nasip etsin. Ülke olarak zor günler geçiriyoruz. İnşallah Cenab-ı Hak bu zor günleri bir an önce atlatmayı bize nasip eder. Daha mutlu daha huzurlu bir gelecekte buluşmak üzere hepinize saygılar sunuyor, hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.

 

AK Parti Niğde Milletvekili Adayı Yaşar Ataç; "Bu güzel günde Niğdeli hemşerilerimizle birlikte bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduğumu ifade ediyor ve teşekkür ediyor, hayırlı bayramlar diliyorum" şeklinde konuştu.

 

İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin; "Kurban bayramınızı kutluyor hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Kurban bayramı yüzü suyu hürmetine dünyada ki zulmün durmasını diliyorum" dedi.

 

Program sonunda Belediye Başkanı Faruk Akdoğan bayramlaşmaya gelen çocuklara bayram harçlığı da verdi. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Belediye'de düzenlenen bayramlaşma programının ardından AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

  

http://www.borhaber.net/yasam/baskan-in-bayrami-boyle-gecti-h17967.html

Posted by Bor Haber on 26 Eylül 2015 Cumartesi
Editör: TE Bilişim