Niğde’nin Son Saraç Ustası ayakta durmaya çalışıyor Niğde’nin Son Saraç Ustası ayakta durmaya çalışıyor

Daha öncede bir çok sinema filmi ve dizide rol alan başarılı oyuncu Erkan Beklen son olarak her pazartesi ATV’de yayınlanan Kalp Yarası’da sergilediği oyunculukla göz doldurdu.

Her hafta pazartesi günleri ATV’de ekranlarında İzleyiciyle buluşan dizinin  Yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban yer alıyor. Antakya'nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına, hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit ve Ayşe'nin yüreklere dokunacak aşk öyküsünü konu alan dizinin genel hikayesi sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu'nun imzasını taşıyor. Yapımını Süreç Film'in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper yer alıyor. Geçtiğimiz Pazartesi 13. Bölümü yayınlanan dizi de ise daha önce Petrol Sevdası sinema filminde Prf.Ali,  Blu TV platformu Sokağın Çocukları dizisi de Hatay Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail karakteriyle izlediğimiz Erkan Beklen bu kez Ayşe (Yağmur Tanrısevsin)'nin cezaevi revirindeki doktoru olarak ekrana geldi.

Oynadığı dizi ve filmlerde başarılı bir performans sergileyen Niğdeli oyuncu Erkan Beklen senaryosu ve yapımı S1F1RB1R'e ait olan Sokağın Çocukları dizisinde ise İl Emniyet Müdürünün sağ kolu olan İsmail Müdür rolünde oynuyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Kadri Beran Taşkın yer alıyor.

3.Sezon Konusu:

Murat'ın ölümü sonrası dostları, Onurlarla olan savaşlarına devam eder. Bu sırada Onur ve ekibi 20,000,000$'lık bir vurgun yapmayı planladıkları Faysal operasyonunu başlatır. Onur Faysal'ın paralarını çalar ancak bunun sonucunda Annesini & Kız Kardeşini kaybeder. Annesi ve kız kardeşinin intikamını almak isteyen Onur Akbay emniyet görevlilerince yakalanır. Bu sırada Onur Akbay'ın avukatı tarafından yapılan basın açıklamasında kirli uyuşturucu çetesi içerisinde Hatay Emniyet Müdürlüğü mensubu olan polislerin de yer aldığı duyurulur.

Hatay İl Emniyet Müdürünün sağ kolu olan İsmail Müdür (Erkan Beklen)  Onur Akbay 'ın can güvenliği bakımından bizzat teslim almak üzere görevlendirilir. Onur Akbay'ı sorgu odasına götürecekken yangın merdivenlerinde öldürmek üzereyken Emniyet Müdürü tarafından vurularak etkisiz hâle getirilir.

Editör: TE Bilişim