Bor Balkan Türkleri Derneği Başkan,Yönetim Kurulu ve üyeleri yeni dernek binalarında bir araya geldi.

Dahi Gedik-Editör/Özel
Geçtiğimiz gün Sokubaşı Mahallesindeki yeni Dernek binalarında bir araya gelen dernek üyelerini ziyaret eden Ak Parti Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve İl Genel Meclis Üyesi Tevfik Avanoğlu’na dernek başkanı Abdullah Özdamar ve yönetimi tarafından Bor’a hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi.
Dernek Başkanı Abdullah Özdamar ,davetlerini kırmayıp yeni dernek binalarındaki ilk toplantılarına gelen Ak Parti Niğde Miletvekili Muharrem Selamoğlu ve Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’a seçildikleri günden bu yana Niğde ve Bor’a hizmetlerinden ve Derneğe yaklaşımlarından dolayı teşekkür etti.
Milletvekili Selamoğlu ve Başkan Erat ise yaptıkları konuşmalarında, hizmet için göreve talip olduklarını ve bunun için koşturduklarına vurgu yaparak siyasi ve diğer ayrımcılıkların her bireye ve herkese zararının olacağını bu sebeple hizmet adına ve Bor için Niğde için hizmet ve yaşlanan sıkıntıların aşılması noktasında birlikte hareket edilmesi gerektiğini altını çizdiler.
Soru cevap şeklinde vatandaşların sorularını ve sorunlarını dinleyen Milletvekili Selamoğlu ve Belediye Başkanı Erat Derneğin nazik davetinden dolayı tekrar teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim