Özsüt, Babalar Günü’nde babanıza özel bir deneyim hediye etmek için doğru adres olabilir. Osmanlı ve Ortadoğu mutfağı üzerine uzman şef Yunus Emre Akkor imzasını taşıyan yepyeni “Anadolu’dan Özel Kahvaltı” bu güzel Mayıs sabahına lezzet katacak. Ödüllü şefin 20 yıllık deneyiminden süzülen ve Özsüt’ten başka hiçbir yerde bir arada bulamayacağınız bu lezzetler sizi Anadolu’nun dört bir yanına leziz bir maceraya çıkaracak.

Mis gibi bir Haziran sabahı, canınızdan çok sevdiğiniz babanızı mutlu etmek için fırsat kolladığınız bir gün… Özsüt’ün ödüllü şef Yunus Emre Akkor imzasını taşıyan yepyeni kahvaltı menüsünü denemek için bundan güzel bir gün olamaz. Yunus Emre Akkor’un 20 yıllık deneyimi ve başka hiçbir yerde bulamayacağınız lezzetler ile hazırlanan “Anadolu’dan Özel Kahvaltı”, Babalar Günü’nde kahvaltı keyfini zirveye taşıyacak.

Ödüllü Şef Yunus Emre Akkor, Osmanlı ve Ortadoğu mutfakları üzerine uzmanlaşmış bir isim. Bu tecrübesi Özsüt’ün yeni kahvaltı menüsüne de yansıyor. Kekik, limon ve özel ev salçasıyla tatlandırılmış zeytin tabağı, Güneydoğu Anadolu'ya özel toz zahterli ve baharatlı tereyağı, tarla domatesi ve turşuyla hazırlanan enfes sucuk, bin yıllık formülüyle tahinli ballı Sahine, 15 farklı lezzetten sadece bazıları. Özsüt’ün memleketi İzmir’den boyoz ve çay da tabii ki menüye dahil. Yepyeni menü sadece farklı lezzetleri ile değil, sunumu ile de dikkat çekiyor.

Siz de Babalar Günü’nde babanızla özel birkaç saat geçirmek, keyifli lezzetlerle onu mutlu etmek istiyorsanız, Özsüt 46 ildeki 180’in üzerinde şubesi ile sizleri bekliyor.



Özsüt hakkında:
1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda Özsüt Muhallebicisi olarak Sefer Usta’nın başlattığı tatlı serüveni 1980 yılında Sefer Usta’nın oğlu İbrahim Urlulu liderliğinde Özsüt ustalarının da ortaklığıyla büyüyerek geliştirildi. Türkiye genelinde bayilik sistemi ile hizmet ağını büyüten Özsüt, STP Gıda altında faaliyetlerine devam ediyor. 46 ilde 180’den fazla şubesi ve 3 bine yakın çalışanı ile hizmet sunan Özsüt’ün, yurtdışında Azerbaycan Bakü’de bir mağazası bulunuyor. Özsüt’ün ürün gamı içinde pasta, sütlü tatlılar, unlu mamuller, dondurma, kaymak, çikolata, kahve ve dünya mutfağından özel lezzetler yer alıyor. Sütlü tatlı ve pasta ürün gurubunda ‘Tatlı Mola’ markası ile organize perakende sektöründe de faaliyet gösteren Özsüt, birçok firmanın kendi markasına özel fason üretim gerçekleştiriyor.
Editör: TE Bilişim