Doğuş Grubu’nun kurucusu merhum Ayhan Şahenk’in sağlığında Niğde’de başlattığı ve her yıl aksatmadan sürdürülen geleneksel Ramazan ayı uygulamaları, bu yıl da devam edecek. Ayhan Şahenk Vakfı, kuru gıda yardımının yanı sıra Ramazan ayı boyunca sürecek geleneksel iftar sofrasında da Niğdelileri ağırlayacak. 

 
1992 yılında kurulan ve topluma hizmet eden projelere imza atan Ayhan Şahenk Vakfı, Ramazan ayı süresince bu yıl da çeşitli etkinliklerle Niğdelilerle buluşacak. Vakfın yardım çalışmaları kapsamında, ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayından önce dağıtılmak üzere Niğde merkezde 1000, ilçelerde 400’er koli olmak üzere toplam 3000 koli ‘Kuru Gıda’ paketi dağıtılacak. Yardım kolileri, merkezde Niğde Valiliği, ilçelerde kaymakamlıklara ulaştırılacak ve ihtiyaç sahiplerinin belirli bir program çerçevesinde kolileri teslim alması sağlanacak.



 
Artık geleneksel hale gelen Ayhan Şahenk İftar Sofrası, bu yıl yine Belediye’ye ait Hüdavent Hatun Salonu’nda kurulacak. Ayhan Şahenk Vakfı tarafından yaptırılan tadilat, onarım ve donatım işlerinin ardından yenilenen salonda kurulacak sofrada, Ramazan ayı boyunca her akşam Niğdeliler ağırlanacak. Geleneksel iftar sofrasının yemekleri, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da AŞ-SAN firması tarafından hazırlanacak ve sunulacak.


 
Kuru Gıda Dağıtım Programı


23 Haziran, Pazartesi            Merkez - Kuru Gıda Dağıtımı            Saat : 09.00
                                               Bor - Kuru Gıda Dağıtımı                  Saat : 09.00
Altunhisar - Kuru Gıda Dağıtımı         Saat : 11.00
 
24 Haziran, Salı                     Çiftlik - Kuru Gıda Dağıtımı               Saat : 09.00
Merkez - Kuru Gıda Dağıtımı            Saat : 09.00
 
25 Haziran, Çarşamba           Ulukışla - Kuru Gıda Dağıtımı            Saat : 09.00
Merkez - Kuru Gıda Dağıtımı            Saat : 09.00
 
26 Haziran, Perşembe           Çamardı - Kuru Gıda Dağıtımı           Saat : 09.00
Merkez - Kuru Gıda Dağıtımı            Saat : 09.00
 
27 Haziran, Cuma                  Merkez - Kuru Gıda Dağıtımı             Saat : 09.00




Editör: TE Bilişim