Niğde'nin Altunhisar İlçe Belediye Başkanı Erdal Sarı’nın oğlu Halit Can Sarı evlendi. Halit Can ve Özge Tosunöz'ün düğün törenine binlerce kişi katıldı.
İlçe merkezde büyük park alanına günler öncesi kurulan görkemli masalar ve dev ekranların kuruldu. Nikahı damadın babası Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı kıydı nikah şahitleri Niğde belediye başkanı Rifat Özkan ve Ak parti il başkanı Mahmut Peşin şahitlik yaptı.

Ankara’dan özel Türk halk müziği sanatçıları geldi, Ankara havası ve Niğde'ye has oyun havaları ve türküler okundu, gelin damat  yanı sıra yakınları ve misafirler doyasıya oynadı. Düğün törenine Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Ak parti il başkanı Mahmut Peşin, Altunhisar kaymakamı Ercan Kayabaşı, Bor belediye başkanı Sıtkı Erat,  Çiftlik belediye başkanı Serkan Güzel, Ulukışla belediye başkanı Ali Uğurlu, Ak parti ilçe başkanı Ömer Kılıç, Ak parti il disiplin başkanı Hüseyin Gökdemir ile diğer kasaba başkanları, AK Parti il ve ilçe teşkilatları, STK temsilcileri, bölgenin ileri gelen firma sahipleri ile uzaktan yakından gelen binlerce kişi katıldı.
 
Editör: TE Bilişim