Son ayların en önemli konusu Akkaya Barajı’nın kirlilik sorunu oldu.


 

Bir çok kişi bu konuda yazı yazdı, açıklamalar derken Bakan Erdoğan Bayraktar sonunda Barajı gözleri ile gördü, kokuyu hissetti ve “Bu iş Niğde’nin en acil işi” dedi.

 

Akkaya’nın neden bu hale geldiği ile ilgili geçmişle hesaplaşma, sorgulama, sorumlular, cezalandırmalar vs. gündem de değil, çözülsün de gerisi önemli değil diye düşünülüyor.

 

Bakan Bayraktar baraj kıyısında söylediği gibi sorun iki bakanlığı ilgilendirdiğinden  Orman ve Su İşleri  Bakanı Veysel Eroğlu’na konuyu iletmiş.

 

Bunu da yine Twitter dan öğrendik.

 

Bilişim Suçları Mücadele Derneği Genel Başkanı hemşerimiz Yavuz Koçoğlu twitter hesabından Bakan Veysel Eroğlu’na Akkaya konusunu soruyor ve insanların kanser olduğundan bahsediyor, referans olarak da borhaber.net sitemiz deki  Akkaya konulu haber-yorumumuzu ekliyor.

 

Bakan Veysel Eroğlu ise Twitter hesabından Yavuz Koçoğlu’na, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile görüştüğünü, konuya el attıklarını belirten mesajlar yazıyor.

 

Doğrusu Baraj kıyısında TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut’un dediği gibi ille de Ankara’ya yürümek gerekmiyor” herkes bir şeyler yapabilir.

 









 

 




Editör: TE Bilişim