Sayın İdris YAVUZ, Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti (GYC) Yönetim Kurulu Başkanı, 

 Saygıdeğer Başkan ve Yönetim Kurulunun saygıdeğer üyeleri; 

 05 Şubat 2014 günü Büyük Önder M. K. ATATÜRK’ün Niğde’yi şereflendirmeleri sebebiyle düzenlenen törenlerin, Kültür Sarayında akşam düzenlenen bölümü ve Cemiyetinizin üyesi olduğu üst basın kuruluşu üyeleri onuruna verdiğiniz akşam yemeği için yaptığınız zarif davete teşekkür ederim. İki etkinlik de beni son derece etkiledi ve çok güzel duygular yaşamama sebep oldu. 

Siyasi hayatımın en onurlu hediyesi olan Cemiyetinizin bana layık gördüğü seramik tabak ve beraberindeki teşekkür beratınızı evimin en mutena köşesine koydum. Bu manevi değeri benim için ölçülemez şilt ve beratın; bir atanın bir babanın, evlat ve torunlarına bırakabileceği en büyük miras olduğu kanaatindeyim.    
           

Görmeyenlerin gözü, duymayanların kulağı, dilsizlerin dili ve yaşadığımız dönemin vicdanının sesini ifade eden siz değerli Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetinin bu veciz ve kadirşinas ifadeleri bir faninin dünyada duyabileceği en güzel sözlerdir. Allah sizlerden razı olsun. 

 Törende yaptıkları konuşmalar sırasında benimle ve çalışmalarımla ilgili güzel duygu ve ifadeleri için Vali sayın Necmeddin KILIÇ, Rektör sayın Prof. Dr. Adnan GÖRÜR, Belediye Başkanı sayın Faruk AKDOĞAN ve diğer kıymetli konuklara da candan teşekkür ve iyi dileklerimi sunarım. 


Sayın Başkan, değerli Yönetim Kurulu Üyeleri; sizlere uzun ömürler ve sonsuz başarı dileklerimi sunarken, sizlerin evlat ve torunlarınıza da bana layık gördüğünüz değeri ölçülemeyecek kadar büyük ödüller kazandıracak ve eserler bırakacak büyük görevler nasip etmesini yüce Yaradan’dan dilerim. 

Saygılarımla, 

Akın GÖNEN
17 ve 20. Dönem Milletvekili

27.03.2015


Editör: TE Bilişim