Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın oğlu İhsan ile 22. Dönem Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen’in kızı Züleyha, düzenlenen muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi.

 

22. Dönem Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen'in kızı Züleyha Özegen ile Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın oğlu İhsan Akdoğan’ın düğün törenleri dün Niğde Üniversitesi BESYO Spor Salonu’nda saat 13.00’da gerçekleştirildi.

 

Cumartesi günü İlhanlı Mahallesi Belediye Düğün Salonu’nda yapılan kına gecesinin ardından dün tören öncesi gelin alma merasimi yapıldı, gelin ve damat düğün merasimi için BESYO Spor Salonu’na geldi.

 

Türk Halk Müziği Sanatçısı Orhan Hakalmaz’ın sahne aldığı törene binlerce kişi katıldı. Salon içerisinde düğüne katılan misafirlere yemek ikram edildi.

 

Düğün töreni gelin Züleyha ve damat İhsan’ın sahneye çıkmasıyla başladı. Merasim öncesi gelin ve damat düşüncelerini anlatarak katılan tüm misafirlere teşekkür etti.

 

Niğde Eski Milletvekili Erdoğan Özegen ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan misafirlere hitaben yaptıkları konuşmada, düğün törenine katılanlara teşekkür ettiler. Ailece çekilen hatıra fotoğrafların ardından Türk Halk Müziği Sanatçısı Orhan Hakalmaz birbirinden güzel türküleriyle düğüne katılanlara keyifli dakikalar yaşattı.

 

           Düğüne Niğde Valisi Alim Barut, Ak Parti Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NİTSO) Başkanı Serdar Ecemiş, Niğde Ticaret Borsası Başkanı Zafer Uyanık, İl Genel Meclis Üyeleri, Niğde Belde ve Belediye Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

 

                  

 

Editör: TE Bilişim