Niğde Günaydın Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Niğde Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Cumali Adıgüzel’in oğulları Ahmet ve Eymen erkekliğe ilk adımı attı.

Serenat Kır Bahçesi’nde gerçekleştirilen sünnet düğününe, Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, NESOB Başkanı Alim Yeşil, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün, Niğde Şoförler Odası Başkanı Halil İbrahim Kızıltan, Hizmet İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Kadir Yenel, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Niğde’de yayın yapan yerel gazete sahipleri, ajans muhabirleri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Niğde Günaydın Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cumali Adıgüzel, çocukları Ahmet ve Eymen için düzenledikleri sünnet düğününe katılanlara ve mazeretlerini dile getirip katılmayanlara teşekkür etti. Adıgüzel, “Oğullarım Ahmet ve Eymen’in sünnet düğününe katılan, mazeretlerini bildirip katılamayan tüm dostlarımıza, akrabalarımıza, arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ederim. İnsan böyle bir mutlu günde tabi ki dostlarıyla mutlu oluyor. Niğde mutlu bana ve ailemdeki bizleri bu kadar seven dostlar topluluğumuz varmış. En kötü günümüz böyle olsun inşallah” dedi.

Editör: TE Bilişim