Kalp kirizi sonucu genç yaşta yaşama veda eden Kitreli Belediye Başkanı Abdullah Şener'in cenazesinde binlerce kişi uğurladı.

 

Niğde CHP ve AKP Milletvekilleri, Valisi Alim Barut,Merkez ve Kasaba  Belediye başkanları, CHP il Başkanı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Bor, Ulukışla, Çiftlik, Altunhisar, Merkez İlçe Başkanları, İl genel ve belediye meclis üyeleri, İstanbul Kartal Belediye Başkanı ile Niğde, Kayseri, Aksaray, Konya, Nevşehir İlleri kasaba belediye başkanları CHP-AKP-MHP ve diğer partilerin temsilcileri, Niğde Vakfı Başkanı, CHP Yüksek Disiplin kurulu başkanı binlerce seveni ve Kitreli halkı son yolculuğuna uğurlandı.

 

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile çok sayıda çiçek cenazeye gönderildi.

Kitreli Kasabası için büyük uğraş veren ve kasabaya kısa sürede önemli hizmetler getiren belediye başkanı Abdullah Şener ardından dostları gözyaşı döktü.

AKP Milletvekili  Alpaslan Kavaklıoğlu  cenaze katıldı. CHP Milletvekili  Doğan Şafak  Başkan Şener için “çalışkan ve değerli bir başkanımızdı, acımız büyük” derken,  CHP İL Başkanı Mehmet Özkan ‘da “Yeri doldurulamayacak bir değerdi. Hepimizin yanında sevgisi anısı dostluğu vardı” diye konuştu.

 

Cenaze törenine Kitreli’ye gelen İstanbul Kartal Belediye Başkanı Op.Dr Altınok Öz’de, “ Daha akşam  telefonda konuştuk. Kitreli için projelerini anlattı. Buluşup konuşup ne yapabiliriz diye değerlendirecektik. Dost bir insanı yitirmenin acısını yaşıyorum” dedi. Kızılca Belediye Başkanı İbrahim Gülümser “ Dinmeyen gözyaşları ile acımız çok büyük değerli bir arkadaşımı, başkanımızı yitirdik, inanamıyorum. Birkaç gün birbirimizi görmesek duramazdık. Çok dost bir insandı” diyordu. Bor CHP İlçe Başkanı Mustafa Hacı Çopur ise “Hizmet üreten, çalışkan bir başkanımızı kaybetmenin acısını yaşıyoruz” diye konuştu.  Yazar Ömer Fethi Gürer’de   “Adam gibi adamdı ve herkese iyilik taşımayı hedefleyen bir yapısı vardı.  Sıkça konuşurduk. Vefatının gecesinde de konuştuk. Amacı düşüncesi kasabasını geliştirmek ve özellikle turizmden pay alacak konuma taşımaktı. Değerli bir dost, değerli bir insan, değerli bir arkadaş kaybetmenin derin acısını yaşadım. Cenazesinde olmayan yoktu. Herkeste büyük üzüntü ve acı yaşadı. Mekânı cennet olsun “dedi.

 

Ulukışla Belediye Başkanı Hacı Avşar, Çiftlik İlçe Başkanı Yusuf Öcal, CHP Çiftlik İlçe Başkanı Suat Tosun, ve diğer katılan Niğde ilinin merkez ve kasaba belediye başkanları yanı sıra, Aksaray, Kayseri, Konya, Nevşehir’den gelen otuzu aşkın belediye başkanı  başkan Abdullah Şener’den anılarından söz ederek duydukları ve üzüntülerini dile getirdiler. Niğde Vakfı Başkanı Musa Balaban’da acımız büyük derken CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Orhan Eraslan çok değerli bir hemşehrimizdi ve değerli bir başkanımızı kaybettik. Acımız sonsuz” dedi. Eski ve yeni il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, Niğde kamu kurum kuruluş oda başkanları ve binlerce kişi cenaze törenine katıldı.  

Editör: TE Bilişim