Haber Sitemizi bütün dünyadaki Niğdelilerin  izlediğini biliyoruz. Zaman zaman çeşitli iletişim araçları ile dilek, takdir  ve eleştirilerini iletiyorlar. Bizlerde ulaştığımız noktadaki hemşerilerimizin sevincini, hatta üzüntülerini paylaşmayı hemşericilik bilinci ile sorumlu hissediyoruz. 

Sitemizi yakından takip ettiğini bildiğimiz ABD’nin Ohıo Eyaletinde yerleşik Ünal ailesinin biricik çocukları Sancar ve Kaan Ünal ABD’DE Ohio Eyaletindeki Kings High School’dan başarı ile mezun oldular.

Çocuklarının eğitimi düşüncesi ile ABD’ye yerleşen  Kemal-Aynur ÜNAL ailesinin çocukları Sancar ve Kaan Ünal, İlk ve Ortaokulu Niğde 23 Nisan İlköğretim okulunda tamamladı. 2010 yılında ABD’nin Ohıo eyaletinde bulunan Kings High School’a kayıt yaptırarak eğitimlerine İngilizce olarak burada tamamlayarak mezun oldular.

Memleketimizin yetiştirdiği naif hemşerilimizin Amerika Birleşik Devletlerinde gösterdiği gayret ve çalışmalarından dolayı kutluyoruz. Çocuklarımız Sancar Ünal ve Kaan Ünal’ın üniversite hayatlarında da aynı başarıyı göstermesi dileği ile tebrik ediyoruz.

 

Selim Gökel'in Notu: Sitemizi takip eden hemşerilerimizi dünyanın çok değişik noktalarından takip ettiğini biliyoruz. Özellikle okyanusun ortasında küçücük adalardan tutunda. Güney ve Kuzey kutuplarında, Avrupanın çeşitli yerleri, uzakdoğu, Afrika'nın çöllerinden  sitemizi düzenli olarak aralıksız takip eden hemşerilerimize sormak istiyoruz. Oralarda nörürsünüz? Dünya’nın bir çok noktasından takip eden hemşerilerimiz kendinizden bahsedin. Fotoğraf gönderin, ilginç konu ve haberlerinizi paylaşın.  Sizlerde yukarıda  olduğu gibi, sevincinizi, hatta üzüntünüzü  bizimle paylaşın bizde bütün okurlarımızla paylaşalım. Paylaşmak güzeldir…

İşte İletişim Adreslerimiz

https://twitter.com//Borhaber

https://www.facebook.com/Borhaber

Elektronik İleti : [email protected]

Cep Tel: 0505 547 74 33



Editör: TE Bilişim